DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Youngblood solpudder - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en god uke og at dere har en fin helg i vente. Vi hadde en marerittnatt med en frøken som var våken i typ 3 timer! Jeg blir gal! Hun hadde feber i går kveld så vi holdt henne hjemme fra barnehagen. De hadde karneval i dag, og vi hadde kjøpt verdens søteste prinsessekostume :/ Men det kommer flere anledninger:) Jeg har jobbet litt på formiddagen i dag og nå i ettermiddag har jeg vært på Strømmen og lunsjet med en venninne. Trengte virkelig å komme meg ut og bare henge litt med henne for å få en avveksling. Man blir sprø av å gå hjemme med en syk unge :( Kjøpte meg noen skjorter og topper på H&M og gleder meg til sommeren :)

Formen min er litt skrall så glad for at mamma og pappa skal ha Victoria i morgen natt og at vi da kan få sove skikkelig ut på søndag. I morgen skal vi feire 70 års dagen til Svigerfar i Lillestrøm, og det gleder jeg meg til:) Skal bli godt å komme seg ut, spise god mat og nyte et glass vin eller to :)

Kjører en omtale av dette solpudderet fra Youngblood i dag. Dette kjøpte jeg fordi mitt fra glominerals gikk i badegulvet og delte seg i tusen biter :/

Jeg hadde store forventninger til dette, men det ble ikke helt hva jeg forventet. Pudderet er matt og en smule for mørkt for meg på denne tiden av året, men jeg tenkte at en liten dose ville bli fint :) Solpudderet fra Toofaced for eksempel ser mørkt ut i etuiet, men er veldig enkelt å påføre og ser absolutt ikke mørkt ut på. Det gjør dessverre dette.Jeg syns ikke pudderet er spesielt lett å påføre da det kommer alt for mye produkt på med en gang. Det krever litt jobb å få det fint, og det gidder jeg rett og slett ikke. Jeg har brukt det flere ganger, men det blir bare ikke fint på meg. Gir det videre og ser om noen andre liker det bedre:) Jeg har allerede kjøpt glominerals sitt igjen, og huden min er veldig glad for det:)

Nå skal jeg slappe av og kose meg noen timer før jeg finner senga :)

Ha en fin kveld :)

 

Én kommentar

Makeup By Jenny

28.02.2015 kl.06:27

Uff da, så kjedelig! Får spare det til sommeren:)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits