DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Neostrata Lotion plus

Hei fininger :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Jeg sovnet som vanlig sent i går som alltid når jeg skal på tidligvakt dagen etter. Skjønner ikke hva som er galt med meg, men jeg blir alltid litt urolig i kroppen når jeg vet jeg må opp veldig tidlig. Uansett så fløy vakta av sted som den pleier. Litt hektisk da en pasient ble veldig dårlig, men med gode kollegaer så fikk vi det til :) I en sånn jobb så er det veldig veldig viktig at man har folk rundt seg som er positive og dyktige, gjør en slitsom jobb veldig ålreit. Jeg kjenner jeg er sliten nå for jeg har jobbet litt i klinikken i kveld også selv om det egentlig ikke var planen, men alt for kundene :) Nå skal jeg faktisk nyte litt egenpleie i form av et deilig bad og en ansiktsmaske :) Deilig!

Jeg kjøpte med meg denne bodylotionen fra klinikken i kveld, og gleder meg til å prøve den.

Hva lover produsenten?

Aktive ingredienser: 15 % glykolsyre

En intensiv, eksfolierende lotion for kroppen. Fremmer celleaktiviteten dypt nede i huden og bidrar til å forbedre hudens utseende, struktur og spenst.Anbefales også til føtter og albuer. Kan med fordel brukes ved keratosis pilaris. Påføres om kvelden.

Mistenker at denne kan bli litt sterk til hverdags, men nå er huden min så tørr på leggene at jeg gir den en sjanse. Omtale kommer etter hvert :)

Jeg jobber på gastrokirurgen (mage/tarm), så denne er svært treffende :)

Ha en fin kveld :)

Én kommentar

cuskima

24.02.2015 kl.22:59

EEEELSKER katten hahaha

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits