DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Mineral fusion foundation og fuktspray - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Formen min er bedre etter en god natts søvn + at jeg la meg etter at Victoria dro i barnehagen og sov litt til. Kjente det begynte å flimre litt for øynene i 14 tiden og var redd jeg skulle få et nytt migreneanfall, men slapp heldigvis unna det, noe som passet bra siden jeg har jobbet litt i ettermiddag. Nå har jeg fått i Victoria grøt og hun er lagt for kvelden. Jeg skal slappe av med en kopp te før jeg skal finne sengen. Jeg har dagvakt i morgen på sykehuset og jeg kjenner formen ikke er helt på topp så en god natts søvn gjør seg forhåpentligvis. I dag er det bare 2 uker til laseroperasjon også, og gjett om jeg gleder meg! Føler øynene mine bare blir tørrere og tørrere for hver dag som går, så det skal bli fantastisk med en linsefri hverdag :)

Kjører en omtale i kveld, og nå er det mineralpudderet og fuktsprayen fra mineral fusion som står for tur. Jeg er i utgangspunktet skeptisk til alt som ikke er glominerals når det kommer til mineralpudder, men dette så lovende ut, og det var ikke dyrt heller så det fikk en sjanse :)

Hva sier produsenten?

"Fuktighetsgivende mist fra Mineral Fusion som inneholder sheasmør og hyaluronsyre, som igjen tilfører huden ekstra fukt for at mineralene skal blande seg perfekt inn. Påføres etter loose eller pressed powder foundation og i løpet av dagen for en ekstra boost. En kraftfull blanding av kamille, hvit te, storborrerot (burdock root) og sjøgress pleier og beskytter huden mot frie radikaler.

Inneholder ikke parfyme, gluten, parabener, kunstige fargestoffer eller talkum. Verken ingredienser eller ferdig produkt er testet på dyr. Allergivennlig.

Mineral Fusion er en amerikansk serie med mineralmakeup og neglelakker med pleiende og beskyttende ingredienser.  Mineralmakeupen er tilpasset et marked med fokus på renhet, plantestoffer, dyrevern, miljøvern samt feilfri og enkel påføring."

Fuktsprayen er kjempedeilig, og jeg bruker den ofte. Sprayer alltid en dusj over ansiktet rett etter at jeg har sminket meg for å "feste" sminken, og tar ofte en spray på i løpet av dagen for å friske opp litt. Eneste minuset med denne sprayen er selve flasken den kommer inn. Den er fullstendig ræva og du blir klissvåt i ansiktet uansett hvor forsiktig du er. Jeg måtte bruke opp den jeg hadde fra The Body Shop og helle denne over i den tomme beholderen. Av den grunn kommer jeg heller til å bruke de fra Body Shop eller den fra Glominerals fordi det ikke er fint å se ut som man nettopp har gått en tur i høljende regnvær:P Fuktsprayen koster 169kr på blivakker.no

Her med foundationen og fuktsprayen på.

Jeg valgte fargen neutral 2 da huden min ikke er alt for kald eller varm. Jeg liker at foundationen ikke syns så godt da den ikke skal fungere som en maske, mer som et produkt som jevner ut huden uten å gi for mye farge.

Hva sier produsenten?

"Pressed foundation som gir medium til full dekkevne med matt finish. Jevner ut hudtonen, beskytter mot UV-stråler og bekjemper frie radikaler. Brukes sammen med hydration mist for perfekt smelting.  

En kraftfull blanding av sjøgress, vitamin c, vitamin e, granateple, hvit te og rød te beskytter huden mot frie radikaler og naturlig UV-beskyttelse forhindrer skader fra solen. Lakrisrot, aloe vera og agurkekstrakt beroliger og beskytter også den mest sensitive huden."

Jeg påfører alltid mineralpudder med en kabikikost (min favoritt er fra nilens jord som du får på makestyle.no). Påføringen går greit og det kommer ikke for mye produkt på kosten. For mye produkt på så ser det fort ut som om man har ramla i en støvhaug, og det er ikke fint. Finishen er matt og fin uten å være for matt, men jeg holder allikevel en kapp på glominerals. Dette er absolutt ikke et dårlig valg, jeg elsker den bare ikke like mye :) Den skal ikke kastes ut av sminkepungen, men brukes til den er tom. På dager jeg jobber lange vakter så kommer jeg til å bruke glominerals sin da den holder lengre. Denne fra mineralfusion kaker seg ikke og blir absolutt ikke stygg, men etter en lang hektisk dag blir den litt borte bare som så mange andre Foundations.

Huden viser ingen tegn til irritasjon eller urenheter så dette er et trygt valg for selv en senstiv hud, og for de som lett får urenheter av feil produkter.

Pris 319kr til vanlig, men nå er det salg så den koster 255kr på blivakker.no


Ha en fin kveld :)

2 kommentarer

Så herlige produkter :) Veldig kjedelig når flasken er sånn som den er da!

cuskima

24.02.2015 kl.00:27

hater fukt spray......eg kjøpte en fra Airdale....eller hva hun heter....følte meg som deg pissblaut og nei eg likte ikkje det...

Kjekt å prøve nye ting,men ofte ender man opp med det man liker:D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits