DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Nå skal det trenes :P

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har hatt nok en dag med bedriten form! Sov til 10 og kjente meg ganske ok, gikk så i dusjen, og bare det var nok til at jeg måtte legge meg nedpå igjen! HJELP! Hvilte litt til før vi dro og hentet take away pizza, innen jeg hadde fått i meg 2 biter begynte den velkjente flimringen for øynene, og jeg har ligget i sengen frem til nå :/ Migrene fra helvete! Kim mener jeg kanskje får så vondt i hodet fordi jeg er på diett så nå skal jeg drite i dietten et par dager for å se om formen blir bedre. Jeg har nettopp spist kinamatrestene fra i går og planlegger en time i sofaen med en god kopp ginseng te og litt dessert.

 

Her er det muligheter for å bli sterkere selv om jeg neppe kommer til å løfte 30 kilos vektene med det første:) Victoria har sittet på mattene og lekt med Kim sine gamle lekebiler.

 

Her skal flesket løpes bort så fort formen tillater det:)

Eventuelt sykles bort.. Jeg gleder meg :)

Litt sykepleierhumor. Dette er så altfor velkjent :P

Ha en fin kveld dere som kan:) Jeg skal snart legge meg igjen og håper på bedre tider i morgen!

Én kommentar

Hannah

22.02.2015 kl.20:00

Lykke til!

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits