DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Algarheim gym :P

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag:) Her var det en forferdelig natt da frøken fryd var våken i over 2 timer og våknet igjen forholdsvis tidlig. Sånt bli man ødelagt av, og det klikket nesten for meg en gang der. Da ble hun mildt sagt overrasket og la seg ned og latet som hun sov. Raringen min :)

Jeg skal snart til Irina for å fjerne de grusomme hairextensionene mine. Gleder meg til å bli kvitt dem!!  Fikk mail fra luxushair, og de ba meg sende de tilbake så håper jeg får tilbake pengene for dette var ikke holdbart.

Vi har fått treningsutstyr fra sportsmaster i dag, og jeg gleder meg veldig til å kunne trene hjemme. Vi har kjøpt tredemølle, ergometersykkel, manualer fra 2-30 kg, matte og vekstrenger med forskjellige vekter til. Kim skal montere i løpet av noen dager. Nå er det ingen unnskyldninger lengre for det tar ikke veldig lang tid å gå ut i garasjen :) Vi skal ha tv på veggen der inne så vi kan se på det vi vil samtidig som vi brenner flesk :)

Nå går vi fra detteTil dette :PHaha, kanskje mer dette :) Det er i hvert fall en sånn type kropp jeg drømmer om :)Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits