DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Fifty shades of HOT

Hei fine J

 Håper dere har hatt en fin start på uken så langt. Victoria sov godt i natt med unntak av at hun våknet klokken 05 og var helt utrøstelig i 5 minutter. Aner ikke hva som gikk av henne for hun var ikke til å få kontakt med enda jeg løftet henne opp og koste henne. Virket som om hun rett og slett hadde mareritt for hun virket ikke helt våken. Måtte faktisk vekke henne klokken 09 og leverte henne i barnehagen kl 10. Hun er fortsatt snørrete og hoster litt, men vurderte det dit at hun kunne få noen timer i barnehagen i dag. Jeg skal bare lunsje med en venninne så om hun blir sliten i barnehagen så henter jeg henne bare. Har ikke kunder før i kveld så jeg har heldigvis en deilig avslappende dag i vente.

 Jeg tilbragte kvelden i går på kino med min venninne, og vi så selvfølgelig på Fifty shades of Grey J Filmen har fått blandet mottagelse og terningkastene har variert fra 1 - 4. Jeg hadde ikke veldig store forventninger, men jeg gledet megJ


Jeg leste alle bøkene for noen år siden, og jeg elsket de. Det er jo ikke litterær kunst akkurat, men jeg må innrømme at jeg drømte meg bort i historien.  Jeg kan glatt innrømme at scener i boken var mildt sagt tennende, selv om jeg ikke kunne tenke meg noe rødt rom selv :P Noen mener det er porno, men jeg ser en kjærlighetshistorie, en noe komplisert en JFilmen i går tok for seg bok en så jeg tipper det kommer to filmer til, og det er bra for det er ikke mulig å klemme hele historien inn på 2 timer.

 

Det var mye fnisende fjortiser på kinoen, og det ødela stemningen litt, men jeg prøvde å konsentrere meg om filmen fremfor å irritere meg over overdosen hormoner som boblet over rundt oss.

 

Selve filmen var kjempebra, og skuespillerne gjorde en fantastisk jobb! Jeg var lei meg for at Charlie Hunnam trakk seg, men Jamie Dornan gjorde en veldig god tolkning av Mr.Grey, og han er ikke direkte fæl han heller :P Dakota Johnson var fantastisk som Anastasia Steele, og jeg digger at de faktisk valgte en jente som ser ekte ut i rollen. Hun passet perfekt! De spilte utrolig bra, og jeg ble helt overbevist. Tidligere har ikke karakterene hatt en spesielt utseende i mitt hode, men nå har de definitivt det.


Kvinnegruppa Ottar aksjonerer mot filmen og en psykolog gikk ut i media for et par dager siden og advarte mot å se filmen. De mener den bidrar til å øke vold og overgrep mot kvinner, og at den forherliger vold.

 Det er jeg helt uenig i, og jeg føler meg rimelig sikker på at de hverken har lest bøkene eller sett filmen før de kommer meg sånne uttalelser. Nå er ikke jeg noen ekspert på bdsm, men det dreier seg tross alt om frivillig sex, og er ikke overgrep så lenge de involverte liker det og tenner på det.

 Det er grunn at til bøkene og filmen er en megasuksess, og det er neppe fordi kvinner vil bli utsatt for overgrep og vold fra en partner! Kvinnegruppa Ottar burde slappe av litt og pule litt mer, og de mannlige anmelderne som har gitt filmen terningkast 1 har garantert litt manndomskomplekser! Og når det gjelder de som mener filmen forherliger vold så burde de kanskje heller fokusere mer på de filmene og spillene som faktisk er voldelige, for de er det mange av.

 Mulig det er noe ikke jeg har fått med meg, men filmen er ikke preget av vold, men komplisert kjærlighet krydret med litt annerledes sex. Jeg digget den J

 Ha en fin dag J

 

10 kommentarer

Monica

16.02.2015 kl.11:45

Hei, snupp. :)

Veldig fin anmeldelse av filmen. Jeg har enda ikke fått rotet meg til å lese bøkene, og kjenner jeg meg selv rett ser jeg vel ikke filmen før den havner på Netflix, og vi vet jo alle at det tar sin tid. ;)

Men begynner iallfall å forstå at jeg bør lese bøkene!

Håper du får en fin dag.

FruTaraldsen

16.02.2015 kl.12:00

Monica: Du burde absolutt lese bøkene :)
Ha en fin dag du og:)

Cathrine Narum

16.02.2015 kl.12:15

Jeg er helt enig med deg! Jeg så denne fantastiske filmen på fredag og nå må jeg bare få tak i bøkene så fort som mulig og få lest dem! ;D Jeg synes heller ikke at det er noe vold, etc, i filmen. Ana sier helt klart JA JA JA,. Hun har flere muligheter til å trekke seg, hun blir advart gang på gang, men hun ønsket å fortsette. Jeg gleder meg veldig til film nr 2 og 3, og kunne gått sett film nr. 1 en gang til ganske snart :D

Silje S. Lopez

16.02.2015 kl.14:49

Bra innlegg :) Gleder meg masse til å se filmen :D

cuskima

16.02.2015 kl.14:59

aldri hørt om Astronauter som sier at Armageddon og Interstellar og Mission to Mars er bare tøys......eller at spioner sier at James Bond er oppdiktet......eg er drittlei av at de i Ottar som ikkje engans tør se ut som kvinner skal bestemme hva som er bra for meg og alle andre som kvinne....

er man bare undertrykt om man nyter livet sitt? Kanskje de heller sku fokusert på dems om FAKTISK er undertrykte og faktisk lever i en situasjon der de trenger en stemme og la voksne ansvarsfulle mennsker få gjøre som de vil?

Eg bryr meg ikkje om hverken filmen eller bøkene,men eg bryr meg om frihet til å gjøre som eg vil uten at noen skal dømme eller eie en sannheten til hva som er rett og galt.

Hva med dem som liker å være baby? Hvorfor demonstrerer ingen mot det? Eller de som tenner på å bli sparket i bjellene? Eller de som liker å trakke på insekter....eg føler at er en kjerring involvert så iles det til for å *redde* for evenhver pris før man får bestemt seg om man vil reddes eller om det er en situasjon der redning trengs.

Vi blir sjeldent stenet her til lands for våre meninger og følelser, kan de ikkje heller fokusere på dem som ikkje har det bra istedetfor å fokusere på hva som en eller annen gang kanskje kan utløse noe. Hvor mange menn så du på kinoen?????? Neppe mange....altså fler kvinner som var intressert enn menn......sier litt
Så filmen på lørdag, og jeg kan ikke forstå hvordan den kan motivere til vold. Det er så frivillig fra hennes side som det over hodet kan bli! Føler egentlig det blir litt "lage drama bare for å lage drama". Jeg elsket i alle fall filmen! Eneste problemet var at jeg irriterte meg GRØNN over størrelseforskjellen på øynene til Christian Grey! Haha! :p

Nå kan jeg nesten ikke vente til jeg får kloa i bok nummer to! :-D

FruTaraldsen

16.02.2015 kl.20:57

Silje S. Lopez: Det burde du :)

FruTaraldsen

16.02.2015 kl.20:59

sandrakaggerud.com - mamma til Oliver: Nei, jeg er helt enig med deg :) Kan ikke kalles vold når det er helt frivillig :)

Åh, du burde glede deg til bok 2 og 3 :)

FruTaraldsen

16.02.2015 kl.21:01

cuskima: Nei, du sier noe :) Det må jo være bare for å lage drama at de holder på! De kan umulig ha lest hverken bøkene eller ha sett filmen, men har nok bare dannet seg et bilde og bestemt seg for at dette er kvinneundertrykkende. Snakk om skivebom! Det er en grunn til at kvinner fantaserer om Christian Grey ;) Det var ca 10% menn der, og det sier veldig mye :)

cuskima

16.02.2015 kl.21:04

ikkje sant vel :D hahahaha BDSM handler om kontroll....og mange av dagens kvinner må kontrollere mye derfor hadde kanskje dette vært en fantasi...nett som mange sjefer ofte ønsker seg en underdaning rolle i et forhold ......roller er ulike over alt hele tiden. Man kan også bytte på :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits