DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Exuviance toner - omtale

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nå hatt kunder på formiddagen og er nettopp ferdig med å bysse Victoria i søvn til dagduppen sin. Hun er fortsatt syk dessverre, men sov i det minste godt i natt og har vært blid og fornøyd.

Jeg er snart på farten igjen for jeg skal ha kveldsvakt på sykehuset :/ Blir ikke mye tid til å slappe av med en syk unge og jobbing, men det går:) Litt blogging får jeg i det minste tid til før jeg reiser igjen, og i dag er det omtale av Exuviance sin toner som står på agendaen :)

Toner eller tonic som man kan kalle det er noe man bruker etter rens og før serum og dagkrem. Det frisker opp huden og fjerner eventuelle sminkerester/forurensning man ikke fikk av ved rensing. Noen mener også at det er mye i vanlig springvann som gjør at huden ikke blir helt ren uten en toner, og i utlandet kan jeg si meg enig i det, men her i Norge er drikkevannet veldig bra, så det argumentet holder ikke helt mål her.

Pris: 299 kr for 212 ml

Grunnen til at jeg har testet denne er fordi Ine som driver TM klinikken Fredrikstad anbefalte den, og jeg må si jeg liker den veldig godt jeg også. Jeg bruker den stort sett ikke på morgenen, men etter rens på kvelden for å rense ekstra godt. Det er sjelden bomullspadsen blir farget av sminke, men det hender det sitter litt mineralpudder igjen rundt nesa selv om jeg pleier å rense veldig nøye:)

Lukten er god, og den er utrolig drøy i bruk. Irriterer ikke huden på noen måte, og den føles ren og fresh, men dette er ikke noe must å ha i den daglige renserutinen, så er budsjettet litt stramt eller du vil ha færrest mulig produkter så kan du droppe toner. Er du derimot mye i utlandet så er det lurt å bruke toner når du er der for å få renset huden skikkelig :)

Ha en fin dag videre:)

Ha en fin dag

2 kommentarer

Henriette Honsrud

12.02.2015 kl.13:35

Er utrolig hva slike fjerner av sminke når du egentlig tror du er sminkefri ! Men det finnes også utrolig mange dårlige, jeg testet 2 forskjellige en gang, og på den ene var det nesten ikke sminkerester igjen, og på den andre var det masse! Hvor får du kjøpt denne ? :)

FruTaraldsen

13.02.2015 kl.21:36

Henriette Honsrud: Ja, det har jeg merket også, men denne tror jeg tar det som er altså:) Denne har jeg kjøpt med i min egen klinikk på Jessheim, og vi har den også i klinikken vår i Fredrikstad (sjekk www.tmklinikken.no) om du bor i nærheten:)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits