DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hjemme med syk baby <3

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Klokken 03 i natt våknet Victoria og jeg gikk inn for å gi henne litt drikke som vanlig, men hun var kokvarm! Hun hadde over 39 i temp og da var det bare å ta opp ungen og gi henne en paracet. Da våknet hun selvfølgelig helt, og var våken til over 05 :/ Hjelpe meg! Jeg skulle egentlig på dagvakt på sykehuset, men måtte være hjemme med henne i stedet.

Noen lurer sikkert på om ikke aupairen vår kan være hjemme med henne når hun er syk, men det føles feil for meg. Hun har ikke lappen og kjenner ikke systemet godt nok så det er litt tidlig enda. Om Victoria skulle ha blitt skikkelig dårlig så vil jeg være her, men dersom barnehagen f.eks hadde ringt kl 14 og sagt at hun var pjusk og jeg var ferdig på jobb 15.30 hadde jeg ringt Sheena og bedt henne hente henne og passe på henne til jeg kom hjem, men ikke alene med en syk unge i 9 timer :)

Hun sov heldigvis til 08.30, og Sheena har hjulpet meg i dag så jeg fikk tatt meg en tur i butikken. Victoria har ikke vært kjempedårlig i dag, men har vært subfebril hele dagen så hun blir nok hjemme fra barnehagen i morgen også. Hun har nettopp lagt seg nå, men hører henne ligger i senga og skravler enda den lille rampejenta :)

Victoria er jo ikke typen som setter seg ned og slapper av selv om hun er syk så det har vært full fart i stua i hele dag:)

Jeg skal sette meg med januarregnskapet så fort hun har sovnet, også blir det nok tidlig kvelden på meg i og med at jeg regner med det blir et par turer opp i natt og :/

Ha en fin kveld :)

5 kommentarer

Emilie Josefine

10.02.2015 kl.19:49

God bedring til den lille da!

the future life

10.02.2015 kl.19:54

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk

cuskima

10.02.2015 kl.22:45

God bedring til prinsessen <3

Cathrine Narum

11.02.2015 kl.12:23

God bedring til lillesnuppa :) Håper hun er bedre i dag!

Jeg er forresten enig med deg. Det er best å være hjemme selv når barna er syke (i hvert fall når de enda er så små) :)

FruTaraldsen

11.02.2015 kl.16:15

cuskima: Tusen takk :)

FruTaraldsen

11.02.2015 kl.16:16

Cathrine Narum: Tusen takk :) Er dessverre ikke bedre, men er ikke så mye verre heller i hvert fall :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits