DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hva skal du gjøre med juicerestene? :)

Hei og gratulerer med morsdagen alle mammaer der ute :)

Håper dere har hatt en fin og avslappende dag :) Vi hadde en rolig start på morgenen og sov helt til kl 11 i og med at frøkna var hos mine foreldre. Der hadde hun holdt party i natt, men det hadde visst gått greit :) De har henne ikke så ofte så de overlever en natt med litt lite søvn :) Jeg har ikke gjort stort i dag annet enn en treningsøkt og middag hos mine foreldre nå i ettermiddag :)

Nå er frøkna i seng, men jeg hører at hun ikke har planer om å sovne med en gang.. Lille rampejenta vår har blitt småvanskelig å legge i det siste. Før så sovnet hun nesten med en gang hun la seg, men nå holder hun det ofte gående en times tid. Hun er ikke sint, men skravler som en foss. Vurderer å redusere litt på dagduppen som vanligvis er på 1,5-2 timer for å se om det hjelper.

I morgen skal jeg på memira på synsundersøkelse for å se om jeg er kandidat til laseroperasjon for å forbedre synet. Jeg krysser alt jeg har for at jeg er så heldig at jeg kan det:) Er så lei av briller/linser at det skal bli en sann fornøyelse om jeg kan slippe det:)

Dagens innlegg handler av alle ting om hva du kan gjøre med restene etter juicing. Her i huset lages det fersk juice av grønnsaker og frukt flere ganger per uke, men restene går dessverre alltid i søpla:/ Ikke veldig miljøvennlig, men nå har jeg funnet ut av hva jeg kan gjøre med det i stedet.1. Putt restene i en blender med bær, en banan, litt soyayoghurt og litt juice og du får en supersunn smoothie med masse antioksidanter og ikke minst fiber :)

2. Stek restene i en kjele med løk, purre, vann og buljongpulver, så har du utgangspunktet i en god suppe til middag.

3. Putt restene i ispinneformer (bland ut med litt vann), så har du sunn is til varmere tider.

4. Lag grønnsakskraft ved å koke opp restene med masse vann, urter og krydder som du siler og fryser ned til du trenger det.

5. Lagt frukt-te ved å koke opp restene med vann, tilsett kanel og ingefær :)

Ha en flott kveld videre:)

 

5 kommentarer

cuskima

08.02.2015 kl.21:48

wow mange lure tips...eg juicer ikkje eg bare smoothier........men uten youghurt.....bare bær og frukt og litt juice.

Gratulerer med Morsdag!!! <3

Tessa Terese Kvammen Bennett

09.02.2015 kl.07:15

Mange gode tips her! :)

FruTaraldsen

09.02.2015 kl.08:58

cuskima: Gratulerer med morsdagwn som var i går :)

FruTaraldsen

09.02.2015 kl.08:58

Tessa Terese Kvammen Bennett: :)

cuskima

09.02.2015 kl.12:54

:)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits