DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hår !:)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin uke :) Jeg har følt at jeg har vært på jobb i flere døgn nå, men nå har jeg endelig fått tatt meg et bad og landet i sofaen :) Har ingenting annet på programmet nå enn et fotbad og en runde neglelakk på tærne :) Skal også få i meg litt mat også tror jeg det blir senga selv om jeg sov godt etter nattevakten i dag :) Har hatt et par kunder nå på kvelden, og i morgen er det kurs med den dyktige legen Stephan Truedsson :) Det gleder jeg meg veldig til :)

 

Jeg fikk satt på hairextensions hos flinke Irina fra Hair it i går før jeg dro på jobb, og jeg elsker det <3 Må klippes og justeres litt, men det får vi ta om noe dager:) Jeg føler alltid at det tar noen dager før håret "setter seg" :)

Hjk

Hj

Jjl

Hva syns dere?

Ha en fin kveld :)

4 kommentarer

Benedicte

06.02.2015 kl.20:48

Utrolig pen du er :)

FruTaraldsen

06.02.2015 kl.20:56

Benedicte: Tusen takk :)

Frida

07.02.2015 kl.07:50

Väldigt fint, men jag tycker du är gryyymt fin i den kortare frisyren. Den va perfekt till ditt ansikte. Men smaken är som baken,å allt klär en skönhet :)

FruTaraldsen

07.02.2015 kl.21:20

Frida: <3 Gøy å variere litt syns jeg :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits