DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Nytt til hår, ansikt og kropp :)

Hei fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg har nettopp kommet hjem etter trening og er sulten som en ulv! Merker at jeg har hatt en liten nedtur i dag diettmessig:/ Har hatt hodepine og skikkelige cravings! Men, jeg har klart å holde meg til dietten, og er veldig stolt nå :)

Har hatt kunder på dagen, men har bare vært sammen med jenta mi i ettermiddag og frem til hun la seg :) Noen kvelder må jeg ha helt fri fra klinikken selv om jeg ofte jobber etter at hun har lagt seg :)

Fikk pakke fra blivakker i dag :) Jeg lider av bestill på nett og glem hva du har bestilt syndromet så det føles nesten som å få en gave selv om jeg har betalt for det selv :)

Se den vakre himmelen som var i dag :)

Ny shampoo fra Davines :)

Hårkur fra Davines

Balsam fra Davines

Pudderfoundation og fuktspray fra Mineral fusion. På tide å teste et annet merke enn glominerals :)

Treningstopp og hotpants fra Brandsdal :)

Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits