DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Påfyll av botox :)

Hei fininger:)

Håper dere har hatt en god dag så langt:)  Victoria sov natten gjennom og jeg fikk 7 timer sammenhengende søvn. Elsker det! Rart hvor glad man kan bli av sammenhengende god søvn:)

Jeg jobbet dagvakt i går og var i årsmøte hele kvelden. Et årsmøte som dro ut i lengste laget, og jeg holdt på å sovne flere ganger :/

Nå er jeg nettopp ferdig med dagens siste kunde her i klinikken og Kim har reist for å hente Victoria. Vi skal kose oss med middag og bading før jeg reiser til Fredrikstad i kveld. Jeg skal nemlig fylle på med Botox igjen. Jeg tok Botox i sinnarynka (frown lines) og rundt øynene (crow's feet) i september, og nå er effekten nesten borte. Jeg merker det best ved at jeg blir litt tung i hode og fått litt spenningshodepine når jeg jobber veldig mye + at jeg nå kan rynke sammen brynene igjen /myse. Skal sette vanlig dose i sinnarynka, men jeg trenger bare en halv dose rundt øynene. Setter ikke der fordi jeg har mye smilerynker, men for å forebygge at de blir dype senere.Jeg skal også sette en liten dose i kinnet (jawline) fordi jeg ofte spenner kjeven og får vondt i tennene når jeg er anspent. En liten dose Botox der gjør at man spenner seg mindre og det er også supert å sette der for de som sliter med tanngnissing.

Botox får ufortjent mye tyn, men det skyldes uvitenhet. Botox er faktisk helt genialt, ikke bare fordi det forebygger rynker, men fordi det kan hjelpe mot flere medisinske plager også:)

For eksempel:

- Overdreven svetting (i hode, under armer, hender, føtter)

- Migrene

- Spenningshodepine

- Tanngnissing.

Pasienter som gnisser tenner kan få et nytt liv av å sette Botox i maseter (kjevemuskel), og en positiv bivirkning med å sette der er at ansiktet blir smalere når den stramme muskelen reduseres. Se bare på dette bildet:

Pasienter som lider av muskelspasmer (f.eks cp pasienter) får også satt Botox i store doser av nevrolog for å slappe av i musklene. Kirurgene på jobb setter også botox i fistler i endetarm/vagina noen ganger, så det er en allsidig medisin, og ikke bare et "skjønnhetsmiddel".

Botox er heller ikke farlig som mange tror. Dosene som brukes er så små at det er ikke farlig. Bivirkningene kan være at man blir litt rød på innstikksted, et lite blåmerke, litt hevelse og i noen sjeldne tilfeller så lammer man feil muskel og får ikke det resultatet man vil ha. Effekten er forbigående, og vil rette seg etter hvert. Noen føler også at de synker litt når man setter mye i pannen, men dette er også noe som retter seg opp.

Håper du fikk litt nyttig informasjon :)

Ha en fin dag:)

9 kommentarer

cuskima

21.01.2015 kl.15:31

men det er NÅL og det er problemet hahaha

FruTaraldsen

21.01.2015 kl.15:34

cuskima: Bare å lukke øynene :)

cuskima

21.01.2015 kl.15:37

hhahaha er jo vondt for det

FruTaraldsen

21.01.2015 kl.15:47

cuskima: Det gjør faktisk overraskende lite vondt :)

cuskima

21.01.2015 kl.15:49

eg syns blodprøve er vondt, pingle

Camilla

21.01.2015 kl.17:16

Tenker å ta sinnarynken min nå før sommeren :) Vet du sånn ca. hva det koster? :)

FruTaraldsen

21.01.2015 kl.17:17

cuskima: Jeg syns og det er vondt :/

FruTaraldsen

21.01.2015 kl.17:18

Camilla: Hei :)
Prisene varierer veldig:) I klinikken min koster det 1700kr (sjekk www.tmklinikken.no). Har avdeling på Jessheim og i Fredrikstad :)

cuskima

21.01.2015 kl.17:36

;//

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits