DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Lørdag :)

Hei og god kveld :)

Håper dere har hatt en fin dag:) Victoria var flink jente og sov hele natten så vi har hatt en god dag :)

Tok med meg Victoria på trening på morgenen så fikk hun herje litt der mens jeg fikk trent litt :) Jeg hadde noen kunder mens hun sov, men har hatt ganske mye fri i dag :) Vi dro en tur til mine foreldre i 15 tiden, og Victoria ble igjen der mens jeg og Kim tok en tur til Oslo og strømmen. Spiste nydelig mat på colloseum senteret:) Der har de en veganrestaurant :) Dro innom toys r us gjorde vi også da vi jaktet på et lekekjøkken til Victoria:) Der var det bare plastikk, men til slutt så fant vi et kjempefint et på Strømmen :)

Kim gleder seg skikkelig til montering :P

En liten jente som har kost seg med litt hjemmelaget smoothie i dag :) Hun er veldig i "jeg skal gjøre selv" fasen, så det blir en del søl, men det meste går inn :)

Tøysepappa:)

Nydelig himmel på vei til Oslo i dag

Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits