DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Sex hver dag i et år?

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Jeg er sliten og trøtt, så snart klar for senga:) I morgen er det konsert på rockefeller, og jeg vil være så uthvilt som mulig før det. Jeg jobbet sent i går, og i natt var Victoria mye våken, og bikkja var også litt urolig så det ble lite søvn. Vet ikke hva som gikk av dem:/ Jeg har jobbet på dagen i dag, men har hatt ettermiddagen og kvelden fri for å ha tid med Victoria:) Føler jeg har fått vært litt lite mamma i det siste, og det liker jeg ikke.

I morgen skal vi som jeg skrev på konsert, og det er i anledning Per Erik Johansen sin bortgang i fjor. Det er en minnekonsert med mange kjente artister. Før konserten skal vi ut å spise. Gleder meg:) Victoria skal sove hos mamma og pappa så vi har skikkelig kjærestetid <3

I går kom jeg over en artikkel som handler om sex, og par som har sex hver dag i 1 år eller i 1 mnd for å se om det kan bedre parforholdet.

Et utdrag fra artikkelen:

"Burde ha sex, men nå begynner den siste episoden av Homeland . Tre kvarter senere....er så trøtt. Høres det kjent ut? Det er lett å glemme hvor fantastisk sex er i hverdagens mange gjøremål. For er det ikke rart, at det der og da kan være mer fristende å se på tv enn å ha sex med den du elsker?

Kanskje er en utfordring det som skal til?

I USA har lederen av The Relevant Church oppfordret menigheten til å delta i det de kaller The 30- Day Sex Challenge. For noen år siden ble det utgitt flere bøker om erfaringene med seksuelle, tidsbestemte utfordringer. For eksempel bestemte Charla Muller seg for å gi ektemannen en uforglemmelig 40-års gave. Hun gikk for gull og insisterte på daglige samleier i et helt år. I ettertid skrev hun boka 365 days.

Megan Conley er verken medlem av en sekt eller forfatter, men bestemte seg på egenhånd for å gjøre noe med et sånn-passe-sexliv. Hun er amerikansk småbarnsmor og blogger.

Hvis en mann får reising og har lyst på deg - klart det er en kjærlighetserklæring! Her snakker vi altså om samleier i parforhold, ikke one-night-stands. Mange kvinner klager over at mannen deres ikke er flink til å gi komplimenter. Når en mann får reisning gir han så å si jernet. Han er ikke kun kåt, han forteller deg seksuelt at han liker deg. Andre ganger er han bare kåt. Og det må også være greit.

Artikkelen kan du lese i sin helhet HERJeg tror veldig mange kjenner seg igjen i denne situasjonen. Det er lett å glemme hverandre i en hektisk hverdag med klesvask, bleieskift og matlaging, og jeg har inntrykk av disse tingene går hardt utover sexlivet. Plutselig er man bare venner og gnisten blir borte. Det er mye utroskap, og dette tror jeg er nøkkelen til hvorfor (selvfølgelig mange grunner, men sex har mye å si).

En annen ting jeg tror mange kvinner glemmer, og det er dette:

"Hvis en mann får reising og har lyst på deg - klart det er en kjærlighetserklæring! Her snakker vi altså om samleier i parforhold, ikke one-night-stands. Mange kvinner klager over at mannen deres ikke er flink til å gi komplimenter. Når en mann får reisning gir han så å si jernet. Han er ikke kun kåt, han forteller deg seksuelt at han liker deg. Andre ganger er han bare kåt. Og det må også være greit."

Artikkelen er lang, så jeg tar ikke med hele her, men jeg syns den er verdt å lese, og jeg syns de har et godt poeng :) Jeg tror mange med fordel trenger å snu tankesettet sitt rundt sex. Jeg tror ikke at det bare er damene det står på, det finnes sikkert menn som er i seksuell dvale også, men i de fleste tilfeller så tror jeg mannen ville digge å ha mer sex med partneren sin:) Om ikke hver dag, så mer enn 2 ganger i måneden. Jeg er helt overbevist om at par som ligger med hverandre ofte har det bedre, og jeg tror de også er bedre rustet til å takle hverdagens utfordringer på en god måte uten så mye dårlig stemning.Jeg har bare vært gift i 2,5 år, så vi trenger ikke denne utfordringen da vi stort sett har sex hver dag og kjærligheten er tilstede, men man vet jo aldri hva fremtiden bringer. Kanskje vi en dag havner i vennskapsklemma, og da må vi jobbe med ekteskapet fremfor å søke tilfredsstillesse andre steder. Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for at vi ikke havner i vennefella :) 

Hva tenker du?

Ha en fin kveld :)

8 kommentarer

snilljente

14.01.2015 kl.20:18

Jeg tenker at det å legge seg ved siden av kjæresten på kvelden, eller å våkne opp om morgenen, uten å måtte tidlig opp, og ikke ha sex setter meg på et utrolig dårlig humør. Skjønner heller ikke hvorfor folk påstår at det er dama som bestemmer om det blir sex eller ikke, for i dette forholdet er jeg den som føler jeg må mase. Nå har man jo alltid noen triks, som aldri slår feil.

anonym

14.01.2015 kl.20:19

jeg har vert gift i 2år nå, vi har ikke så mye sex, kanskje 2 ganger i uka, men vi trenger ikke ha sex eller snakke med hverandre hver dag for å vite at vi elsker hverandre, noen ganger går man tom for ord, og vil holde på med sitt eget. å vi vet at vi elsker hverandre å stoler på hverandre, slik er fremtiden, så ikke vær redd for om sexlivet blir dempet er det ikke slik at kjærligheten forsvinner, en bør ikke basere forholdet på sex, men på alt det andre.

FruTaraldsen

14.01.2015 kl.20:23

snilljente: Nei, det er absolutt ikke bare dama som sier nei, men har inntrykk av at det som oftest er sånn :)

FruTaraldsen

14.01.2015 kl.20:24

anonym: Selvfølgelig er ikke et forhold bare basert på sex, vi er alle forskjellige, og mange trives med og ikke ha så mye sex. Problemene oppstår som regel om man har veldig forskjellige behov :)

jannickea

14.01.2015 kl.20:46

:) du har en veldig bra blogg deg vil jeg følge videre :)

FruTaraldsen

14.01.2015 kl.21:35

jannickea: Tusen takk :)

Cecilie Lundsten

14.01.2015 kl.21:36

Sex er ikke bare sex. Sex er bekreftlelse, blandt annet. Det tror jeg at mange glemmer/ikke tenker på.

cuskima

15.01.2015 kl.21:28

Min store skrekk er å gifte meg med min beste venn.......eg har aldri hatt LYST på min bestevenn og eg føler at det ville være som å ligge med min bror.

Eg vet andre er uenig,men eg ser du også nevner vennskapsfellen.....det er bare ikkje tiltrekkende for meg at partneren er min venn. Eg har bestevenner og de har meget spesiell plass i mitt liv, min kjære burde ha en helt annen og også spesiel plass i mitt liv -men ikkje den samme...

Exen og eg var bestevenner før vi var sammen -BIG mistake....kommer aldri til å begå den feilen igjen.....kanskje med unntak av gamlehjemmet da eg antageligvis driter i sex HAHAHA :D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits