DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

På shopping igjen...

Hei fininger og god fredag :)

Håper dere har hatt en fin uke og at dere har en god helg i vente :) Her har dagen vært ganske rolig, men har hatt litt kunder også har jeg vært en tur på senteret, og det er januarsalget i gang! Jeg gikk som vanlig på en smell på Frøken Pedersen, og for noen kupp :)

Resten av januar blir det shoppestopp! Skal vel og merke bytte designers remix jakken min etterpå da den har blitt utrolig nuppete og stygg på kort tid.

I dag ble denne lekre jakken fra DAY med hjem <3

Den lille sorte med en twist fra Tiger of Sweden :)

Jeg har også kjøpt med meg denne rensen fra klinkkken som jeg nå skal teste. Den grønne for sensitiv hud er tom så da prøver jeg meg på denne som er hakket sterkere, men samtidig mild :)

Jeg har av alle ting også kjøpt meg en selfiestang, og her er bildet vi tok :) Festlig sak :P

Victoria har nettopp sovnet så nå stikker vi en tur for å bytte jakken. Resten av kvelden blir brukt i sofaen med en god film :)

Ha en fin kveld :)

9 kommentarer

cuskima

02.01.2015 kl.20:05

pokker der kom eg på at eg har 3 selfiiesticks liggende til noen vinnere på bloggen....jeez louize

NULL shopping på meg. gikk agurk på romjulssalg hos VITA og endte opp med noen ting fra Ole Henriksen som eg ville teste...bla nattbehandlingen....hvis den holder det den lover skal eg jaggu selge den så det griner.....eg har så syke store porer for tiden...føler huden er tykk og gusten de er ikkje større en vanlig, bare føles sånn nå da det er vinter .......2 netter med 12 aha syrer og du kan si eg kjenner det....føler meg som 10 år der eg ligger....hahahaha fikk i samme kit en collagebooster..saster på at den skal fungere.....eller...gjør collagenboostere det? er det ikkje bare hoax?

FruTaraldsen

02.01.2015 kl.22:21

cuskima: elsker januarsalg :)

Aha syrer gjør susen, men når du kommer på besøk skal du få en glycolsyrepeel i klinikken min. Da er det slutt på store porer og hei babyhud :)

Angående collagenbooster så har jeg liten tro på det :/

cuskima

02.01.2015 kl.22:29

wohoooo gleder meg ;D;D men auuuu det svir vel som pokker?

ja nei eg tenkte det,,,,,men den var nå med i pakken da sammen med sheer radiance som eg har et ambivalent forhold til.den stinker.....og eg er usikker på hvem sin hud den passer for...anitage med oljefri....ok utrolig fet voksen hud? hmm

FruTaraldsen

03.01.2015 kl.16:45

cuskima: Nei, det svir ikke så aller verst faktisk :)

Ja, den stinker :/ Sånn generelt syns jeg mange av produktene fra Ole Henriksen luktet vondt og veldig syntetisk :/

cuskima

03.01.2015 kl.17:22

syns de fleste lukter snop og det er ekkelt noen luketer veldig surt...men den glycolbehandlingen er fin den altså....ser at den renser godt opp nypeoljen er god,,en altfor dyr,den handler eg 400 kr rimeligere en annen plass

liker ikkje de fleste kremene.....men nå har eg testet mye og hatt hudbehandling og oxygen jet peel og ditt og datt og ingenting har likssom gjort huden finere så eg tenkte ok. eg tester

og en av maskene hans for porer også er vist god

FruTaraldsen

04.01.2015 kl.19:16

cuskima: Ja, æsj :/ Det c-vitamin serumet lukter kvalmt appelsin. Den poremasken har jeg prøvd, men syns ikke den gjorde noe forskjell. Litt for sterk var den også :/

cuskima

04.01.2015 kl.20:33

jaja eg har kjøpt dem nå og skal teste ut er de ikkje gode gir eg de bare vekk til de som ikkje stiller samme krav :D:D

Eg har brukt EmerginC nå i over et år og følte at hunden trengte forandring. Eg har vært mye syk og eg har flyttet , og klimaet har vært crazy i år så eg føler noe annet må til.

Er det ikkje greie ting så er det ikkje krise. Eg kjøpte 2 gavepakker med verdier for ca 2700 for 1000 så da går det an :)

FruTaraldsen

05.01.2015 kl.20:40

cuskima: Da går det ann ja:) Gleder meg til å lese omtalen :)

cuskima

05.01.2015 kl.20:59

ja vi får se om eg føler den er god.men kjennes ut som den gjør noe hvertfall :D

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits