DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Sponset video - Få rabatt hos Peppes Pizza :)

Sponset innlegg

Hei på dere:)

Håper dere har en god mandag så langt:) Her var frøkna MYE våken i natt så jeg er helt ferdig :/ Begynte i 01.30 tiden og var urolig, men ikke lei seg. Kan ha vært tenner. Holdt dessverre på helt til 06 så mildt sagt sliten. Sovnet heldigvis frem til 08.30 så litt søvn ble det. Leverte i barnehagen og tok meg en time på øye etter det (takk og lov for at jeg ikke har en 08-16 jobb)

Nå er husarbeidet unnagjort så nå skal jeg sminke meg våken, ta en tekopp og hente frøkna i barnehagen :)

Jeg har vært så heldig å få dele et tilbud med dere i dag fra Peppes pizza. Nå får du 50 kr i rabatt ved kjøp av Pure New York pizza og 1,5 liter mineralvann.. Dette er en pizza med tynn og luftig bunn toppet med enkle og rene smaker. For å bevare smaken blir ikke pizzaen kuttet opp før levering :) 

 

 

Ha en flott mandag videre:)

Sponset innlegg

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits