DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Søndag :)

Hei på dere :)
Håper helgen har vært bra :) Jeg dro tidlig avgårde på seminar i går og kom tilbake 12.30 i dag :) Natt til lørdag bestemte selvfølgelig frøkna seg for å tulle en del på natta (og Kim var borte) så jeg var mildt sagt trøtt på dagen i går. Heldigvis var det obligatoriske raskere ferdig enn antatt så jeg tok en powernap før jeg inntok spa og massasje. Er par glass vin opp det så var jeg egentlig klar før å legge meg i 21 tiden. Litt kaffe reddet meg fra å sovne med sittende midt i hovedretten. Holdt det faktisk gående til 01 før jeg da snek meg avgårde og besvimte i det hodet traff puta.

Sov i ett til i 08 tiden og slumret til 09. Digg! Etter en dusj, clear eyes, sminke og kaffe var det tid for frokost. Elsker frokostbuffet!:) Selv om jeg bare drakk 5 glass vin på 7 timer så er hjelmen faktisk litt trang i dag og jeg er sugen på godteri og junk. Victoria har nettopp sovnet og Kim er på vei for å hente Egon pizza til meg :)

Vanligvis er jeg sånn passe flink til å ta bilder når jeg er borte, men jeg tok ikke et eneste denne helgen :)

Kim sendte meg disse bildene når jeg var borte :)

De koste seg masse og det var så godt å komme hjem igjen etter over 1 døgn borte :) Nå er det tv og mat på programmet så satser jeg på at formen er på topp i morgen :)

Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits