DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Helg og seminar med sykehuset :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her sovnet frøkna 18.30 i dag. Kjempetrøtt liten frøken som selvfølgelig har kjørt full fart i hele dag:) Sov heldigvis greit i natt, og våknet kun en gang for litt drikke:) Jeg er trøtt som fy, og føler jeg har vært det lenge nå!! Nesten så jeg får litt angst for at jeg er alvorlig syk (helt vanlig å bli litt paranoid når man er sykepleier). Bestiller meg legetime til uka i hvert fall :) Kim er på jobbfest i kveld så jeg skal kose meg med ELLE og Costume før jeg tar tidlig kvelden. Krysser fingrene for at frøkna sover godt i natt for i morgen reiser jeg på seminar med sykehuset (bare min avdeling). Det tror jeg blir både koselig og morsomt, og ikke minst litt avslappende. Det er tid for seg selv mellom 16 og 19.30 så da skal jeg kose meg på hotellet sitt spa + at jeg har booket rygg og nakkemassasje. Kan nesten ikke vente:)

Vi skal til Holmen fjordhotell. Må reise tidlig da det er faglig påfyll på dagtid og middag og fest til kvelds:) Kjenner jeg meg selv så legger jeg meg tidlig for å få mange timers søvn:) Sånn er det å bli eldre (for meg i alle fall), da er ikke fest så viktig lengre:)

Gleder meg til å nyte livet her litt i morgen :)Nå skal det pakkes og fikses:)

Ha en fin kveld videre:)
5 kommentarer

Tine

19.09.2014 kl.19:53

- legg meg til som venn, da kan jeg lese bloggen din fast :)

Goood helg!

Ine

19.09.2014 kl.23:18

Nyt i morgen på spa! Det fortjener du :)

cuskima

20.09.2014 kl.00:15

åhh så deilig :) Kose deg!!

FruTaraldsen

20.09.2014 kl.07:02

Ine: Takk <3

FruTaraldsen

20.09.2014 kl.07:02

cuskima: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits