DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Fagdag, kjemisk peel og botox :)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Vi hadde en hektisk natt med 1 stykk våken jente fra halv fire til halv seks, så nå er jeg rimelig sliten:/

Jeg har tilbragt hele dagen i Fredrikstad sammen med min kollega Ine og TM klinikken sin lege. Vi har hatt fagdag + at vi har behandlet hverandre litt. Jeg har fått en halv dose Botox i kråketærne rundt øynene. Har ikke mye linjer der, men Botox er som jeg har skrevet før forebyggende mot dypere linjer. Mulig jeg tar en peeling på meg selv nå i kveld:)

Ine har vi peelet med Neostrata peel 20% i ansiktet og 35% på armer og rygg. Ine har acnearr på ryggen og hyperkeratose på armene. Arrbehandling med peeling tar tid, men det kan absolutt bli mye bedre. Angående nupper på armene var vi faktisk litt usikre, men hjelpe meg for et flott resultat vi fikk, og det var da en første gangs behandling! Sliter du med nupper på armene kan vi garantere stor forbedring med en kjemisk peeling så vet dere det:)

Keratosis pilaris/hyperkeratose eller på godt norsk nuppete hud. Dette er en forstyrrelse i forhorningen, det vil si keratiniseringen, av hudceller rundt hårsekkene. Dette er noe mange har på armene, men noen har det også på ryggen, rumpa og bena. Disse må du for all del ikke klemme på da det kan skape en infeksjon i huden din.Gode eksempler på botoxbehandling av linjene rundt øynene :)Av fag så hadde vi fokus på ulike injeksjonteknikker fra Teosyal og avanserte botoxteknikker. Det er mye jobb å holde seg faglig oppdatert, men det er viktig for å kunne gi kundene våre de beste behandlingene:)

Nå er straks natta for min del:)

Ha en fin kveld:)

4 kommentarer

kinelillesand

18.09.2014 kl.20:51

fin blogg ;)

cuskima

18.09.2014 kl.23:56

min søster har sånne nupper på overarmene og de klør

FruTaraldsen

19.09.2014 kl.14:29

cuskima: Da burde hun prøve en peel :)

cuskima

19.09.2014 kl.14:42

skal si det til henne

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits