DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hun kan gå :)

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en bra dag :) Har som vanlig vært full fart her. Frøkna var flink og sov hele natten, men selv om jeg la meg tidlig og sov godt, så er jeg trøtt allerede :) Har hatt en del kunder i dag + at vi har hatt besøk av megler for å få en verdivurdering av huset :)

Lille snuppa vår har i det siste begynt å gå et par skritt alene, men i går løsnet det skikkelig og hun sprader avgårde alene. Litt knall og fall, men hun ble brått veldig flink :)

Ikke så lett å få tatt et ordentlig bilde av vel og merke da det er full fart hele tiden :P

Nå står møte i nominasjonskomiteen i Ullensaker høyre for tur og etter det skal jeg legge meg. Har forresten sett første episode av sesong 7 av Sons of anarchy!! Omg!!

Ha en fin kveld :)

3 kommentarer

Jegmotverden

17.09.2014 kl.19:31

det må bare utrolig herlig å oppleve at hun tar noen små skritt helt alene. <3

FruTaraldsen

17.09.2014 kl.19:46

Jegmotverden: Det er det virkelig <3

cuskima

17.09.2014 kl.23:15

Gratulerer med en gående prinsesse :D:D

<3

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits