DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Verdens nesehorndag nærmer seg :)

Hei på dere:)

Håper som vanlig at dere har hatt en fin dag:) Jeg er dritsliten etter å ha vært oppe med frøkna som tullet i natt også har jeg hatt en god del å gjøre på dagen i dag. Noe av de tingene jeg måtte gjøre var planlagt, noe var bare koselig, men en ting var noe j**** dritt!!! Hun som skal komme til oss som aupair har enda ikke mottatt papirene som jeg sendte med ekpressleveranse forrige onsdag. Ble lovet at det var fremme senest i går! Tok kontakt med posten og oppgav sporingsnummer, men de på posten hadde visst gjort en feil og registrert brevet som vanlig post selv om jeg betalte 1000 kr for en ekspresslevering!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omtrent så glad ble jeg da jeg fant ut det :/

Typisk sånt som skjer når de legger ned postkontorene og kassadamene skal ta over jobben. Sier ikke at de ikke er kompetente til det om de får litt opplæring, men det har tydeligvis sviktet her!! De beklaget så mye, men det hjelper jo veldig lite da når vi nok en gang må ned på den Filippinske ambassaden, få stemplet nye papirer og sende alt på nytt. Skal selvfølgelig ikke betale 1000 kr en gang til, men surt allikevel!! Kan jo ta 1-2 mnd før det brevet som er sendt som vanlig post kommer frem! Jeg kjenner jeg ble så sur at jeg hadde mest lyst å skrike til hun på kundesenteret til posten, men det er jo ikke hennes feil stakkars så jeg forholdt meg rolig selv om jeg hylte inni meg. Skjønner at dette er et i-landsproblem, men det var da mitt hverdagsproblem for dagen. Ikke minst er det veldig kjedelig for Sheena som faktisk må bo hos fjerne slektninger enda en uke for at posten har surret.

 

Over til en annen sak, men mye viktigere; Nesehornene!!

Et nesehorn sitt horn er faktisk dyrere enn gull! Tyvjakten har de siste årene økt på og hensikten med hornene er ofte at de males opp og brukes som medisin (potensmiddel) og i smykker. Barbarisk og de står på randen til å bli utryddet!! Den 18 september arrangerer min fantastiske kusine og hennes mann en galla på Clarion Hotel post i Gøteborg i anledningen "Save the Rhino". 22 September er den internasjonale nesehornsdagen.

Alt arbeid i forbindelse med denne gallaen er frivillig og ulønnet for å samle inn mest mulig penger til nesehornene. Billettsalget er stengt da det er helt fullt, men man kan fortsatt gi penger. Alle monner drar. Jeg og Kim skulle egentlig ha vært der, men fordi mine foreldre er bortreist og vi ikke har en aupair enda (hadde ikke reist med mindre hun hadde vært her en stund for å bli kjent med Victoria vel og merke) får vi ikke vært til stede. Vi kommer i stedet til å donere penger, og jeg håper du vil gjøre det samme:)
Min kusine og hennes mann driver organisasjonen The Perfect World og  Volunteer travels som er 100% veldedige organisasjoner som har til hensikt og hjelpe både dyr og mennesker. Sjekk gjerne facebooksidene deres HER og  HER.

For å gi penger så bruker du følgende kontoinformasjon:

Bank Danske Bank
IBAN SE3012000000013860194690
SWIFT DABASESX
Link til donasjonssiden finner du HER 
Det er også mulig å gi via PayPal :)


Ha en fin kveld videre (jeg skal på posten en tur:P )

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits