DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Godt til frokost - over night oats:)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har det som vanlig vært full fart fra morgen til kveld med kunder, husarbeid og leking med frøkna. Victoria har ikke hatt noe feber siden lørdag og virket i toppform i går og i dag. Sendte henne derfor i barnehagen i 09 tiden og ringte i 13 tiden for å spørre om hvordan det gikk. De sa hun lekte og koste seg, og så ingen tegn til slapphet. F

Det har det heller ikke vært etter at hun kom hjem :) La henne 18.30 i går og da sov hun helt til 07 i dag! Hurra:) Det jeg har opplevd i det siste er at hun er veldig trøtt i 18 tiden, men i stedet for å vente til 19 (har gjort det siden jeg er redd hun vil stå opp 05 om jeg ikke gjør det) har jeg heller lagt henne litt før. De gangene vi har gjort det har hun sovnet fortere og sovet til 07 uansett. Våkner sjeldnere om natten gjør hun også selv om det bare er en liten halvtimes forskjell på leggingen. Rart, men det er forskjell:)

Deler en oppskrift med dere i dag som både er enkel, sunn og god:) Denne skal stå over natten så om du vil ha denne til frokost i morgen så må du fikse det nå:)

Du trenger:

1 dl glutenfrie havregryn (gjerne økologiske)

1 dl kokosmelk

1/2 ts sitronsaft

1 ts lønnesirup

 

 Slik gjør du:

Bland alt sammen i et lite norgesglass eller noe lignende kvelden før og sett i kjøleskap (Må ha lokk på også). Du kan eksperimentere med mange ulike matvarer som banan, bær, nøttesmør, kanel, vanilje eller noe annet du liker før du setter blandingen kald. Om morgenen har du ferdig havregrøt som kan spises kald eller varmes forsiktig opp:) Topp gjerne med friske bær eller hakkede nøtter:)  NAM:)

Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits