DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Nytt fra NeoStrata :)

Hei på dere og god søndagskveld :)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har vi hatt en urolig natt med en frøken som ikke sovnet før 20.30 i går og var våken igjen fra 23.30-02.30 :/ Tittet på henne i 05 tiden for å sjekke om hun hadde feber, men heldigvis har hun ikke hatt noe feber siden i går :) Virker frisk og glad i dag også :) Trøtt til kvelden var riktignok i og med at det ble lite søvn i natt så hun måtte vi legge 18.30. Sovnet med en gang og nå småsnorker hun i senga si :)

Vi har ikke gjort stort annet enn å slappe av inne i dag + at vi har gått en liten tur i skogen for å få litt frisk luft :) Jeg er ikke helt frisk enda jeg heller, så denne uka skal jeg tvinge meg selv til p slappe av litt mer og legge meg tidligere om kvelden :) Nå er det middag straks og i kveld er det vegetar "kjøttdeig", nanbrød, grønnsaker og pasta på menyen :) Etter det skal jeg rense huden og legge på en ansiktsmaske. Huden min elsket ikke direkte denne ukens nattevakter med påfølgende lite og dårlig søvn :/

Ellers så har jeg shoppet litt til meg selv i klinikken i dag siden jeg nesten er tom for skin active serien jeg begynte med tidlig i juni. Har fortsatt masse serum igjen, men øyekremen gikk tom i dag og det er ikke så mye dag og nattkrem igjen heller.

Valget denne gangen ble en dagkrem fra anti-aging normal serien, nattkrem fra sensitive skin serien og øyekrem tilpasset alle hudtyper :) Gleder meg til å teste :)

En ting jeg liker godt med denne serien er at det ikke er så mange produkter å sette seg inn i. De har noe for en hver hudtype og tilstand uten å gjøre det alt for komplisert. Enkelt for kundene og enkelt for oss :)

Ha en fin kveld :)

2 kommentarer

Tine

14.09.2014 kl.19:12

kanskje jeg må teste de :D

- legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :D

FruTaraldsen

14.09.2014 kl.20:14

Tine: Det burde du :) Supre produkter :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits