DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Davines hårolje - omtale:)

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) Her i huset har frøkna nettopp sovnet og jeg skal straks gå løs på gulvvasken. Natt til i dag var litt bedre enn de foregående nettene med "bare" våketid på en time og 15 min og kun 1 oppvåkning. Føles greit og jeg er ikke så ødelagt i dag :) I dag har jeg vært i møte med regnskapsfører og blitt satt inn i hvordan vi skal levere regnskapene våre + lært litt regler. Skjønner godt at man må ha hjelp til regnskap for hjelpe meg så j**** tungvint det er når man skal drive eget i Norge. Kunne lett ha forenklet reglene og systemet litt spør du meg :P Kunder har jeg også hatt i dag og jeg har også fått flere varer fra NeoStrata. De kremene går virkelig unna om dagen og jeg får så gode tilbakemeldinger på dem:) Gøy med kunder som sier at de for første gang i sitt litt endelig får resultater av kun en kremserie:)

Håret mitt har også fått testet litt nye produkter denne sommeren, og en av de er denne håroljen fra Davines. Den fulgte med i et sett jeg kjøpte (shampoo, balsam og denne oljen til 299 kr). Bestilte den på blivakker.no, men nå er de utsolgt for det settet jeg kjøpte, ,men selger den sammen med andre sett så den er mulig å få tak i. Sjekket siden der nå, og de hadde ikke denne slik at man kunne bestille den for seg. Sjekket også strawberrynet, men de var også utsolgt. Coverbrands har den derimot inn for 279kr for 135 ml. Det er god pris:)Hva sier produsenten?

"Denne oljen etterlater håret mykt, skinnende og glansfullt. Den temmer alle småhårene og passer for alle hårtyper. Den gjør håret lett og fuktig uten at det blir fett. Den kan benyttes før føning eller som et styling produkt til håret."

Jeg har vært blodfan av pureology sin olje veldig lenge nå og hadde ikke trodd jeg skulle finne en bedre olje enn den. Tanken på å bestille en annen har ikke slått meg, men i og med at denne fulgte med i et sett så gav jeg den et forsøk. Det har jeg ikke angret på for dette er jammen meg den beste håroljen jeg har prøvd noensinne!!

Den lukter digg, er utrolig drøy i bruk, rimelig og ikke minst så er ikke håret antydning til fettete etter en lang dag. Det er en veldig lett olje og den roer fint ned uten å tynge:) Har ingenting å utsette på denne, og jeg vil tro den passer alle hårtyper:)

Terningkast 6

Ha en flott kveld :)

4 kommentarer

cuskima

01.09.2014 kl.22:02

så flott da med et supert alternativ.

En kollega av meg brukte pureology i mange år, men da Loreal overtok endret de ingrediensene i shampoo og balsam og hårkuren hvertfall. Har du sjekket det på oljen?

skal fortelle henne om denne oljen siden hun elsker den serien, da blir nok glad. Hun har hårt til baken :D

FruTaraldsen

02.09.2014 kl.09:20

cuskima: Ja, dette er virkelig et godt alternativ:) Så nå at de selger denne på coverbrands.no til en god pris:)

cuskima

02.09.2014 kl.09:32

så bra eg skal bringe det videre :D

FruTaraldsen

02.09.2014 kl.09:39

cuskima: Gjør det:)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits