DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

1 år i dag <3

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en fin dag :) I dag er det 1 år siden vår lille prinsesse kom til verden, men det føles fortsatt som i går:) Vi har kost oss med middag på Egon også har vi kjøpt litt klær og noen leker til frøkna.Vi har ikke hatt feiring og heller ingen kaker i dag, men farfar har vært på besøk i ettermiddag så hun har kost seg masse med han :) I morgen kommer mormor og morfar hjem fra ferie så da blir det en liten feiring med dem også:)Formen min er fortsatt bedriten, men vi har hatt en fin dag allikevel. Frøkna sov en veldig tidlig dupp i dag så det er et under at hun ikke har vært grinete i ettermiddag. La henne i sengen 18.45 og hun sovnet omtrent i det hun traff puta. Satser på at hun sover lenge i morgen (hahahaha) :PPlanen var å sette henne i stolen for å ta et bilde av henne der. Her ser du det flotte resultatet :P Den ungen er å gira at her er det bare å henge etter om man skal få tatt et bilde:)

Vi har ingen andre planer enn å spise og slappe av foran tv'n før det blir tidlig seng, sånn er det å være småbarnsforeldre :)

Ha en fin kveld:)

 

 

#bursdag #baby #småbarnslivet #blogg #Norge #glad

5 kommentarer

Lea

23.08.2014 kl.19:20

Så nydelig hun er!

FruTaraldsen

23.08.2014 kl.19:40

Lea: Tusen takk :)

cuskima

23.08.2014 kl.21:57

GRATULERER MED DAGEN PRINSESSE <3

FruTaraldsen

24.08.2014 kl.13:23

cuskima: Tusen tusen takk :)

cuskima

24.08.2014 kl.14:24

:)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits