DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Jakten på den perfekte mascara er over!

Hei på dere :)

 

Håper dere har hatt en fin dag :) Her har sommerværet snudd om til skikkelig innevær så nå har jeg faktisk nettopp lagt ved i peisen. Ikke helt som planlagt :/  Nå hagler det faktisk utenfor..

Dagen startet vi med en tur til Elixia, men etter det ar vi holdt oss inne:) Victoria tok seg faktisk en dupp fra 10.30-14.00 så hun trengte ingen ettermiddagsdupp i dag :) Nå begynner hun derimot å bli litt trøtt igjen, men hun får holde ut en time til :) De siste to kveldene nå har hun sovnet uten puppen i munnen. Jeg har ammet henne etter at hun har fått på pysj og etter grøt, men hun må lære seg å sovne uten puppen som smokk. Det har vel ikke gått direkte enkelt, men med masse masse kos, byssing og bæring så har hun gitt seg etter et par timer. Vi går ikke for noe skrikekur, og jeg går aldri fra henne, men litt furting blir det naturlig nok selv om vi er med henne hele tiden.Ikke enkelt for meg, men sånn må det bare være:) I går sovnet hun av at jeg kilte henne i håret og på ryggen. Sov i egen seng frem til 04 og måtte vekkes klokken 08! Det er slettes ikke verst:) Håper legging går lettere i kveld:) Nå har Kim kommet hjem fra jobbreise så da får jeg litt hjelp:) Han var snill og kjøpte med en ny Chanel Madmoiselle parfyme til meg også :)

 

Over til dagens gode nyhet, nemlig at jeg nå har funnet den beste mascaraen jeg noen gang har prøvd!! Ser ikke så godt på bildet, men den her er helt fantastisk!

Isadora volume & curl mascara (jeg har i fargen sort) heter altså mirakelet! Den har buet kost som kommer godt til på alle vipper og det kommer passe mengde produkt på kosten. Den fjernes med lunkent vann og smitter ikke av. Den holder seg like fin hele dagen og mister ikke piffen i det hele tatt:) Den er bare helt perfekt!! Prisen er også god, bare 159 kr på Vita, H&M, Cubus etc :) Jeg har ingenting å utsette på denne, så kan ikke tenke meg at jeg noen gang kommer til å prøve en ny (med mindre denne noen gang går ut av produksjon) :)Terningkast 6!

Ha en flott kveld :)

 

 

5 kommentarer

Jeanette Fremstad

30.04.2014 kl.23:01

Å! Da må jeg prøve. Trenger ny må,og finner liksom ikke en jeg blir helt fornøyd med :)

cuskima

01.05.2014 kl.00:10

Så morsomt eg tenkte på denne i dag og lurte på om du likte den eller ei. Så da skal eg teste den neste gang for eg har nå to precious maskara som er den med minibærste :)))

FruTaraldsen

01.05.2014 kl.15:46

Jeanette Fremstad: Det burde du, sikker på du kommer til å like denne :)

FruTaraldsen

01.05.2014 kl.15:46

cuskima: Ja, denne var virkelig fantastisk, og det er sjelden jeg bruker det ordet om et produkt :)

cuskima

01.05.2014 kl.16:06

ja det er det og da også morsomt at den kommer fra IsaDora :))

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits