DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Dead sea spa magik håndkrem - omtale

Hei og god fredagskveld til dere :)

Håper uken har vært bra og at helgeroen har senket seg :) Frøkna skal straks legge seg og jeg må si jeg gleder meg til å slenge meg ned i sofaen. Frøkna våknet halv fire i natt og sovnet ikke igjen før halv fem :/ Sov heldigvis til halv åtte igjen, men oh my god!! Halv fire er litt i overkant selv for en garva turnusarbeider som meg selv :)

Elixia, en tur i skogen, helgevasken og en tur til strømmen for å se på bilstoler er det som har stått på programmet for meg i dag, så er mildt sagt sliten nå:/ Vi er superfornøyde med cybex setet vårt, men vi har funnet ut at det enkleste er å ha et i hvert bil, så da er vi på jakt etter et til. Setet vi skal kjøpe kan ikke ha isofix da vi skal tre uker til Spania i sommer, og da skal ha med setet. Vi har bil der nede uten isofix fester så derfor må dette være uten. Jeg tar heller med meg et tungt sete fremfor å leie et dårlig sete der nede. Er livredd for at det kan ha skjedd noe med et potensielt leiesete så det tør jeg ikke:/
Noen som har noen tips om gode seter uten isofix?

Over til noe helt annet! Omtalen av denne håndkremen jeg nå har brukt en stund:) Den er fra dead sea spa magik og koster rundt 80kr for 100 ml. Billig med andre ord! Skal gi rikelig med fukt og fløyelsmyke hender.

Gjør den det? Absolutt ikke! Nå har jeg kun brukt denne en stund, og den gir definitivt ikke nok fukt til mine hender. Jeg vasker hendene ofte, men smører de også mye. Den trekker fort inn og lukten er helt ok, men dessverre er ikke det nok for mine hender. Jeg skal bruke den opp for den er ikke katastrofedårlig, den er bare ikke bra heller :)

Ha en fin kveld :)

Terningkast 3

2 kommentarer

Ida Larsen

25.04.2014 kl.18:28

Bra rewiev!

cuskima

25.04.2014 kl.22:23

Liker heller ikkje denne :(

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits