DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

På potta og tur i skogen :)

Hei på dere fininger :)

Håper dagen har vært bra:) Vi startet dagen 05.15 i dag... Kjenner det var i overkant tidlig, men frøkna sovnet igjen 07 og sov til 09 (da duppet også jeg av en halvtimes tid). Vi har vært hos manuellterapeut i dag bare for å utelukke at det er en fysisk grunn til at frøkna våkner en del. Det var det heldigvis ikke :) Gikk en tur bort på det nye senteret på Råholt etterpå. Fint senter, men det slår ikke Jessheim så kommer neppe til å reise dit igjen :)

Ellers har vi ruslet en god tur i skogen og bare kost oss hjemme. Victoria fikk potte av mormor her om dagen, og i dag så skjønte hun at den kan brukes :)Glad for det! Hun har fra 4 mmd alder vist tydelig når hun må på do og det vil hun ikke gjøre med bleia på, så selv om det er tidlig kan vi like gjerne begynne treningen nå :)

Ha en deilig kveld :)

4 kommentarer

Prinsessen

24.04.2014 kl.19:09

WOW så herlig det ser ut som du har hatt det! <3

FruTaraldsen

24.04.2014 kl.19:10

Prinsessen: Ja, vi koser oss :)

Iselin Renée

24.04.2014 kl.20:44

Wow så fine bilder :)

FruTaraldsen

24.04.2014 kl.22:13

Iselin Renée: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits