DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Rå sjokolademousse

Hei på dere og god morgen:)

 

Håper dere har sovet godt og at dere nyter dagen i sola :) Vi har sovet godt i natt, og selv om armen min er helt ødelagt etter gårsdagens malerunde så føler jeg meg ganske så pigg :) Frøkna sover dupp og jeg har fått vasket hus og slappet av med I gode og onde dager (ja, jeg vet at det ikke er helt innafor).. :P

Ingen store planer for dagen annet enn en trilletur i sola også skal jeg møte noen venninner for en kaffe etterpå:)

Raw Food er noe jeg prøver å spise mer av og i dag deler jeg er oppskrift på sjokolademousse med dere:) Sunnere enn vanlig, men denne inneholder en del kalorier så det anbefales ikke å bøtte nedpå i store mengder:)

 

Du trenger:

2 avokado (modne)

2 ss kokosolje

2 ss rice bran

1/2 ts vaniljepulver

1 ss balsamicoeddic

1/2 tamarisaus (soyasaus)

1/4 kopp agavesirup

2 ss kokospalmesukker

 Slik gjør du:

Kjør alt i en foodprosessor til du har en jevn og kremet konsistens. Deretter tilsetter du 3 ss rå kakao og kjører prosessoren til kakaoen er jevnt fordelt. Settes kjølig i 30 minutter før du serverer :) Denne moussen er supergod å servere sammen med friske bær eller frukt :)

 

Hva er Raw Food?

Grønnsaksbasert mat som ikke inneholder fisk, melk, kjøtt eller egg. Maten er ikke oppvarmet over 45 grader eller bearbeidet på en måte som svekker næringsstoffene. Dermed beholder råvarene viktige næringsstoffer og enzymer, og maten brytes lettere ned i kroppen :)

Ha en flott søndag :)

8 kommentarer

Så herlig, det så godt ut!

Hadde forresten satt kjempe stor pris på om du tok en liten titt innom min blogg også :-) Ha en fortsatt kjempe fin påske, vakre deg!

FruTaraldsen

21.04.2014 kl.11:02

Tanja Amanda Høglund Pettersen: Det er kjempegodt:)
Ha en flott påske du også :)
Jeg elsker sjokolademousse, og siden jeg er allergisk mot melkeprodukter, skal jeg definitivt prøve denne en dag!

Ha en flott søndag du også! :)

FruTaraldsen

21.04.2014 kl.13:11

Duftlys- 19 år, samboer, forlovet og mamma!: Så bra :) Håper du liker den :)
Er du forresten interessert i nytt design på bloggen din? Jeg er innom her ofte, og liker virkelig å lese her, men bloggdesignet står ikke helt i stil med hvor flink blogger du er! Jeg gjør det gjerne for deg hvis du vil :)

FruTaraldsen

21.04.2014 kl.14:03

Duftlys- 19 år, samboer, forlovet og mamma!: Tja, hvorfor ikke ;) Hva slags design ser du for deg?
Ser igrunn for meg et veldig enkelt og stilrent design, men jeg kan lage så og si hva som helst. Så hvis du har noen design du synes er fine, eller spesielle farger du kanskje vil ha med, så send meg gjerne en melding her inne på blogg :)

FruTaraldsen

21.04.2014 kl.14:28

Duftlys- 19 år, samboer, forlovet og mamma!: Spennende :) liker enkelt og stilrent best, så det høres bra ut :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits