DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Leverandørmøte - Estetica

Hei på dere :)

Håper dere har hatt en flott mandag så langt og at dere er klare for en ny uke :)

Jeg og Ine har i dag vært på leverandørmøte hos et selskap som heter Estetica. De fører Teosyal, lasere og hudpleie, både vanlig hudpleie og mer medisinske programmet som krever sykepleier/lege utdanning for å jobbe med. Utrolig interessant, proft og inspirerende. Dette virker som et bra selskap som følger opp, og det er ekstremt viktig for oss begge. Vi vil ha samarbeidspartnere som er dyktige på opplæring, oppfølging og som leverer produkter som faktisk gjør det de lover!

Det finnes mye useriøst der ute, og de holder vi oss langt unna!:)

Teosyal er den filleren som vokser mest på verdensbasis og er en hyaluronsyrebasert filler på samme måte som Juvederm og Restylane. Små forskjeller er det, men Juverderm og Teosyal er nesten identiske og kan brukes om hverandre, men det kan ikke blandes med Restylane. Grunnen til det går jeg ikke inn på, men vi tror at Restylane etterhvert vil bli utkonkurrert av Juvederm og Teosyal, og vi mener at vi har sett de beste resultatene med Teosyal og Juvederm. Jeg har og saumfart ulike forum i forhold til hva folk mener, og det uttrykkes mye positivt om Juverderm/Teosyal og det virker som om det er det folk liker best :)

Vi var og så heldige å få med noen hudpleieprodukter hjem slik at vi kan få prøvd ut disse selv før vi bestemmer oss for om dette er et produkt vi kan stå inne for. Det er viktig for oss begge at vi leverer kvalitet, så veldig positivt å få prøve serien selv. Janssen er en leverandør som har serier til ulike aldre og hudtyper og tilstander, og jeg skal teste serien for tørr hud og Ine skal teste en annen variant.
Omtale av disse produktene kommer senere :) Vi skal også melde oss på kurs mai for å lære mer om hudpleieseriene. Blir mye kurs fremover, men sånn er det når man skal starte for seg selv :)

Nå er det legging av Victoria på programmet så blir det nok avslapning i sofaen resten av kvelden :) Orker ikke trene i kveld så går for en økt i morgen tidlig i stedet :)

Ha en flott kveld videre :)

9 kommentarer

cuskima

31.03.2014 kl.23:19

En spennende tid for dere framover nå. Alltid kjekt med kursing :)

FruTaraldsen

01.04.2014 kl.07:58

cuskima: Veldig spennende:) man blir jo aldri utlært :)

cuskima

01.04.2014 kl.14:38

nei helt sant, er så mye nytt hele tiden :D

FruTaraldsen

01.04.2014 kl.19:20

cuskima: Jepp :) Vanskelig å henge med :)

cuskima

01.04.2014 kl.21:10

men gøy da å lære nytt :D

FruTaraldsen

01.04.2014 kl.21:37

cuskima: Alltid :)

vivian

11.05.2014 kl.23:00

Teosyal, dette kan man ikke ta om man ammer, eller?:-)

FruTaraldsen

12.05.2014 kl.07:41

vivian: Nei, det kan man ikke. Det er ikke bevist at det er skadelig på noen måte, men for sikkerthets skyld behandles ikke gravide og ammende. Har aldri prøvd det selv av den grunn, men skal nok prøve når ammingen er ferdig :)

Noe du har lyst å ta?

Martine

17.03.2015 kl.13:29

Hei hvorfor kan ikke teosyal og restylane blandes? Hva kan skje?

FruTaraldsen

17.03.2015 kl.14:44

Martine: Hei

Restylane er "koblet" sammen på en litt annen måten. Mest sannsynlig vil det ikke skje noenting, men siden leverandørene fraråder å blande de sammen så tar vi ikke sjansen på å gjøre det :) Har man f.eks tatt Restylane i leppene anbefaler vi å vente 6 mnd til man tar teosyal eller juvederm.

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver TM klinikken sammen med Ine Møller Anwar. Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits