DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Godt nyttår :)

Hei på dere :)

Her er skikkelig guffent høstvær og lite som minner om 20 minusgrader (det var alltid det når jeg var fjortis og vi fikk være litt ute på nyttårsaften) :P Skal snart avgårde for å ta en soltime og en liten runde på elixia :) Er skikkelig støl etter en styrke/core time i går, men noe skal jeg da få til :)

Vi skal ikke ha noen tradisjonell nyttårsfeiring i dag, og har egentlig ikke lagt noen andre planer annet enn å kose oss hjemme. Ikke har vi "vanlig" middag heller, men kommer sikkert bare til å spise noe vi pleier å gjøre :) Det blir bare meg, Kim, Victoria og Fantos :) Jeg hater forøvrig det rakettfaenskapet da min lille hund blir kjemperedd, og vet det er mange dyr som har det fælt på denne dagen.. Hadde folk i det minste holdt seg til å holde på bare ved midnatt, men nei da, folk skyter jo opp hele dagen!!! Blir så irritert :/ Mulig vi kjører en tur rundt midnatt til langt unna alle boligområder for at Fantos ikke skal bli redd og for at Victoria ikke skal våkne..

Også var det dette med nyttårsforsetter da.. Jeg har ingen andre enn at jeg skal opprettholde et sunt kosthold og masse trening, så har ingen nye forsetter:)

Ha en fin og fredfull feiring og vær forsiktige (hilsen mamma) :P


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits