DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hårfavoritter:)

God morgen til dere:)

Håper dere har sovet godt:) Jeg er usikker på hvor mange ganger jeg ble vekt i natt, men da vekkerklokka ringte hadde jeg lagt henne under dyna mi så hun har i minst våknet 1 gang:) Jeg skal hive i meg litt frokost nå før jeg skal ordne meg til julelunsj på sykehuset:)

Fikk spørsmål om hva slags produkter jeg bruker i håret så her kommer et lite innlegg om hvilke produkter som er mine favoritter:

 

Oljer fra Pureology og Morrocan oilShampoo/Balsam/Kur fra Pureology
Shine spray/Hårspray og Heat protecting spray fra GHD (Shine spray bruker jeg ikke daglig)Jeg bestiller alt fra www.feelunique.com da de er billigst på disse produktene:)

Ha en fin fredag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits