DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Halalbarnemat på meny, coop og kiwi..

Har dere lest denne artikkelen?

 

http://e24.no/naeringsliv/skal-selge-halalbarnemat-i-1-000-britiske-butikker/22592150 

Jeg kommer til å boikotte meny, coop og kiwi fra nå av.

Nå får det være nok! Halalslakt er tortur av dyr! Og dette aksepterer vi i Norge? Skammelig! Vi må slutte å tilrettelegge på alle måter for muslimene! Halalmat forlanger  de i sykehus og fengsler, ikke skal de ha religionsundervisning, ikke skal de dusje etter gym, jentene får ikke svømmeundervisning og de barnehagene serverer ikke svin lengre.. Kunne bare ha fortsatt, men lar vær.

Jeg er ikke rasist, men jeg liker ikke islamifiseringen som ruller over vesten..

4 kommentarer

Ida Andersen

27.10.2013 kl.12:46

det går over stokk og stein dette der, herregud... Vi lever i Norge, og jeg skjønner virkelig ikke hvem som sitter å godtar alt dette.

Johnny B. Good

27.10.2013 kl.14:10

Å ikke like det er du på langt nær alene om. Stadig fler får øynene opp for hvilke "berikelser" våre "nye landsmenn" bringer med seg.

FruTaraldsen

27.10.2013 kl.15:53

Ida: Nei, ikke jeg heller. Politikerne er så alt for svake, og protesterer man, ja, da er man rasist. Det rasismekortet er utbrukt nå..

FruTaraldsen

27.10.2013 kl.15:54

Johnny B. Good: Ja, virkelig mange berikelser islam bringer med seg. Snart blir det vel en egen sharia domstol også :( Dette er en skummel utvikling!

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits