DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hvordan få tilbake det intime livet etter fødsel

Hei på dere:)

Håper dere har hatt en god tirsdag så langt:) Jeg har vært flink jente i dag også, og startet dagen på elixia med Kristin:) Mamma passet Victoria så lenge:) Deilig! Føler meg så mye bedre når jeg får trent litt, og i natt var heller ikke natta så verst :) Jeg skal få massasje hjemme i dag også, og i kveld blir det pizza på Egon med Lene :)En leser sendte meg en mail og lurte på om jeg ikke kunne skrive litt om hvordan man kommer i gang med sexlivet igjen etter fødsel da hun skrev at hun slet med null sexlyst, så dagens tema er sexlivet etter fødsel! Nå er ikke jeg noe proff sexolog, så dette blir jo basert på mine teorier og erfaringer:)

Jeg innrømmer glatt at jeg trodde jeg aldri skulle få lyst på sex igjen med en gang jeg hadde født. Ikke minst tenkte jeg at Kim kanskje heller aldri ville ha ligge med meg igjen etter å sett rett nedi der under fødselen ;) Heldigvis er menn enkle vesener sånn sett, så det har ikke vært noe problem :) For min del tok det noen uker før jeg greide å i det hele tatt tenke tanken på sex igjen, så når jeg leste at folk skrev at de sex en uke etterpå så tenkte jeg at de måtte være gale. Nå er alle fødsler og renselsesprossesser etterpå ulike, men det var nå ikke i mine tanker med en gang. Mange forteller at sexlysten aldri kommer tilbake og at det blir et stort problem i forholdet. Jeg kan skjønne manglende lyst når man har en liten baby som krever utrolig mye av deg, og kanskje blir sex nedprioritert i hverdagen. Det er greit nok det om begge parter syns det er greit med lite sex, men dersom den ene (som regel mannen har jeg inntrykk av) har mye mer lyst så blir det fort et problem i forholdet. Vi damer for ofte dekket behovet for nærhet av babyen, og de første ukene hadde jeg mer enn nok med meg selv og henne, og hadde absolutt ikke overskudd til å passe på mannen også. Ikke minst var sting og renselse nok ille nok, og jeg følte meg slettes ikke klar for det :) Heldigvis ikke noe mas fra mannen, tror nok han skjønte at det ikke helt var på agendaen enda:)Heldigvis har det gått over! Det tok sin tid, og renselsen varte i 5 uker og jeg ville på 6 ukers kontroll hos legen før vi satte i gang igjen. Første gangen var egentlig ganske vondt, og det føltes nesten litt som om man var jomfru igjen. På forhånd fryktet jeg det ville bli som å kaste pølse i romerriksporten, men det ble det nå heldigvis ikke, og Kim påstår at han ikke kjenner forskjell. Velger å tro han på det, da han er en direkte ærlig fyr :)

Gang to var noe bedre, men fortsatt vondt. Det er sikkert litt lett å gi opp om man har vondt, men etter de 2 første gangene føler jeg at det nå har blitt deilig igjen og at lysta nå har kommet tilbake selv om jeg til tider er fryktelig sliten og trøtt. Jeg mener at sex avler lyst på mer sex og at om man prioriterer det i hverdagen så vil man få glede av det! Ikke nødvendigvis flere ganger om dagen eller hver dag heller for den saks skyld, men jeg mener det er viktig å sette av litt tid til det. Ofte blir det kanskje til at man synker ned i sofaen i joggebuksa med litt smågodt når ungene først er i seng? Nå er det babyen som er sjefen i huset så det blir jo når hun sover, men det gjør hun jo innimellom heldigvis, og da går det fint ann å bruke litt tid på sex, i det minste litt kos og nærhet. Intimitet trenger ikke bety samleie, men det er viktig å kose og kysse litt når man har mulighet. Gjør man ikke det så tror jeg forholdet dør på sikt! Som sagt, trenger man ikke og er begge enige om at det er greit å ikke være nær, så er det selvfølgelig greit, men jeg tror de aller fleste setter pris på det:)  

Jeg har inntrykk av at damer er generelt dårlig på å ta initiativ til sex, særlig når de har fått barn. Slutt med det, og vis kjæresten din at du vil ha han! Med mindre du absolutt ikke vil ha han da, men da vil jeg tro det ligger mer problemer bak som må ordnes opp i først. Da vil jeg tro du får en lykkeligere mann som vil sette enda mer pris på deg og kanskje hjelpe deg mer med glede:) Det er ikke alltid man har kjempelyst, men når man først kommer i gang så er det vel bra? Hvis ikke bør du jobbe litt med selve sexen eller eventuelt annet grums i forholdet:) Husk at det trenger ikke være en helaften hver gang man skal gjøre det:) En kjapp en i dusjen kan være like bra det også, og orker du ikke det heller har jeg aldri hørt om en mann som ikke takket ja til en BJ, det tar faktisk ikke så forferdelig lang tid:) Nå får jeg vel kvinnegruppa ottar på nakken her, men dette er nå min mening!:)

 

Ha en fin dag videre:)

2 kommentarer

deterbloggen

26.10.2013 kl.18:13

Veldig fint innlegg og blogg! : ) ha en fin Lørdag! : )

FruTaraldsen

26.10.2013 kl.18:16

deterbloggen: Tusen takk & takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits