DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Dagen i dag & nye kjøp :)

Hei på dere fine :)

Håper dere har hatt en fin helg så langt:) Her sov vi lenge i dag, dvs jeg får veldig avbrutt søvn, men hun koser seg i det minste i senga sammen med meg, så da får jeg i allefall sovet en del timer til sammen:) Jeg og Kim tok en tur til Strømmen i dag! Flinke lille Victoria fikk ikke med seg det for hun sov hele turen:) Jeg fikk shoppet litt til meg selv i dag :) Kim er snart hjemme fra trening, så da skal vi lage mat og kose oss. Victoria sovnet nettopp i vippestolen sin (for første gang, hun har ikke vært så glad i den)

 

Frøken smørblid <3
Ei som er glad når vi skal ut på tur :) Kjempedeilig å ha en baby som liker bilkjøring. Hun sovner så og si alltid med en gang jeg bærer ut bilstolen :)

Dette fikk bli med meg hjem i dag:)

Vest fra Truly (Kjøpt på Companys)Genser fra Samsøe & Samsøe (Kjøpt på Høyer)Sko fra BiancoEndelig fått kjøpt bok nr 3 i Crossfire serien også. Leste de 2 første på bryllupsreise, så på tide at jeg får lest den siste:)Ha en fin kveld videre:)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits