DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Nytt til håret:)

Hei fine :)

 

Håper dere har hatt en fin dag:) 

Jeg ble liggende i sengen helt til 12 i dag, og da var det faktisk Fantos som vekket meg, og det er det sjelden at han gjør :) Han måtte tisse (og det måtte forsåvidt jeg også merket jeg kjapt) :) Vi reiste en tur til Høvik i dag for å reklamere på sofaen vi kjøpte da vi flyttet inn i huset vårt i midten av oktober. Vi betalte MYE for den sofaen vi har og kvaliteten står virkelig ikke i stil til prisen dessverre. Vi vil levere tilbake sofaen og få pengene tilbake for kvaliteten er virkelig dårlig :( Synd, for vi liker sofaen :/

 

Handlet for første gang på www.blush.no for et par dager siden og i dag kom varene i posten:) Elsker nettshopping! Føles som om jeg får en gave selv om jeg har betalt for det selv :)

 

Prisen var 119 kr per stk på www.blush.no (Gratis frakt) Leveringstiden var 2 dager.

De selger også mye Davines hårpleie på www.strawberrynet.com

Her er prisen 126 for balsam og 111 for Shampoo så faktisk rimeligere på blush (Det er uvanlig at norske nettisider er billigere enn utenlandske, men det skjer) Strawberrynet har også gratis frakt. Bestilte en hårkur fra Davines her for den var billigere enn på blush, men det har ikke kommet enda. Strawberrynet pleier å ha en ukes leveringstid :)

 

Ny katalog fra H&M i posten fikk jeg også i dag.. Blir utrolig fristet til å kjøpe masse, men skal holde meg i skinnet til Victoria har kommet ut og jeg faktisk får på meg klærne :) Kan allikvel hende jeg ryker på noen sko :)Ha en fin kveld :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits