DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Burt's Bees Mama Bee Nourishing Body Oil - Omtale

Hei i sola fine :)

 

Håper dere har hatt en deilig dag :) Jeg har hatt en god dag til tross for lite søvn! Grunnen til det er at jeg var på leiekontroll på Ahus i dag og ultralyd viste at jenta vår ligger godt ned i bekkenet med hodet og at alt ligger til rette for en normal fødsel:) Gleder meg!!:) Stakk også en tur opp på jobb for å si hei til kollegaer, koselig :) Ryggen er selvfølgelig ikke blid på meg nå etter litt mye trasking så nå er jeg tvunget til å holde meg i ro resten av dagen :/

 

Har nå brukt opp flasken min med denne deilige oljen fra Burt's Bees så da er det på tide og skrive en omtale om den:)

Lukt: Nydelig sitruslukt! Sitter ikke veldig i, så du lukter ikke sterkt etter påføring noe som er et pluss i og med at man helst ikke vil overdøve parfymen man bruker:)

Enkel og smøre ut og trekker godt inn i huden slik at man ikke føler seg klissete. Hadde egentlig tenkt å bare bruke denne på magen og brystene ( Prøver å unngå strekkmerker da vet du), men har smurt den på hele kroppen så den ble fort tom :/ Flasken er på 115 ml og prisen er 93,50 på www.feelunique.com. Absolutt verdt pengene og vil bli kjøpt inn på nytt :) Er du redd for å handle på utenlandske nettsider (Noe du ikke trenger å være om du handler på trygge sider) så kan du også kjøpe den på www.coverbrands.no for 164 kr. En del apotek fører også denne serien :)

  

Burt's Bees Mama Bee Nourishing Body Oil inneholder disse ingrediensene :

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycine Soja (Soybean) Oil, Canola Oil.

 

Ingen skumle ingredienser i sikte :)

 

Terningkast 5 :)

 

Ha en super dag videre :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits