DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Bad og vaskerom - før & etter :)Hei fine :)

 

Håper dere har hatt en fin dag:)

Jeg er som vanlig ekstremt trøtt etter nok et natt med dårlig søvn.. Powernap vurderes :/

Mannen min har vært superflink og har malt veggene på badet nede, gangen og stua oppe i løpet av helgen. Vi fikk i går også sofaen vi bestilte for 8 uker siden fra Skeidar, men bordet vi også bestilte, det hadde de ikke fått. De skyldte på at leverandøren hadde sendt feil bord.. Irriterende når man har ventet så lenge! Uansett så skulle de visst få bordet om 2 uker så da får vi se om det dukker opp... Bilder kommer når bordet er på plass for da er endelig stua oppe ferdig :)

Vi flyttet inn i huset vårt i oktober 2012 og selv om alt var i god stand da vi flyttet inn har vi gjort en god del her (Dvs: Mannen har gjort det meste, jeg har ruget) :) Her kommer før og etter bilder av badet nede og vaskerommet vårt :)

Her er badet før det fikk nytt speil og en runde maling:

Her er bilder tatt i dag. Utrolig hva maling, et nytt speil og litt annet "stæsj" kan gjøre med et lite rom:)Her er vaskerommet slik det så ut når vi flyttet inn (Vaske og tørketrommel + benk over har vi satt opp på dette bildet, så det eneste som var i dette rommet da vi flyttet inn var skapene og vasken)Mannen har malt veggene, flyttet vasken, montert opp mange skap, satt inn en benk, ekstra kjøleskap, fryser og vinkjøler. Her har vi fått masse lagringsplass:)Ha en fin søndag :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits