DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Glo minerals volumizing mascara - omtale

Hei og god lørdag til dere fine :)

Her regner og tordner det så sofaen er nok min venn i dag.. Er supertrøtt selv om jeg sov forholdsvis greit i natt.. Vurderer en powernap snart selv om det bare er 3 timer siden jeg stod opp :)

 

Er i mascaratesting om dagen og sist ut er denne fra Glo minerals. Jeg er sjelden misfornøyd med produkter fra Glo, men denne var ingen suksess for min del! Dette skal være en mascara som skal gi volum, men det gjør den ikke. Trenger minst 3 strøk for å få noe særlig effekt (Jeg har ikke korte tynne vipper i utgangspunktet, så er ikke vanskelig å finne gode mascarer for meg). Den mister også piffen (om man kan si det) veldig fort. Absolutt ikke verdt pengene! Denne vil fra nå av kun bli brukt til trening etc da jeg ikke er tilhenger av å kaste produkter. Eneste positive med denne er at den er lett å fjerne og irriterer ikke øyenene :)

Bruker alltid lash thickener & conditioner som primer under mascara. Denne er også fra glo minerals og denne har jeg brukt fast etter at Clinique havnet på listen over dyretestede merker (Tidligere brukte jeg mascara og primer fra Clinique, så er driver nå å tester nye mascaraer)

Terningkast 2

Priser:

www.coverbrands.no 228 kroner

www.strawberrynet.com 119 kroner (Jeg kjøpte naturlig nok fra denne siden)

www.blush.no 229 kroner

www.blivakker.no 189 kroner

 

Ha en deilig lørdag :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits