DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Smart og økonomisk mat :)

Vi kan alle spare litt mer penger hver måned, så her kommer noen tips og råd om hvordan du kan gjøre det:)

1. Skaff deg et matlager. Her kan du lagre matvarer som er anvendelige og kan brukes i mange retter. F.eks krydder, olivenolje, rømme og soyaolje er lagringsvarer. Holdbarheten veier opp for ekstra investering.

2. Planlegging. Bestem deg for hva du skal ha til middag før du går i butikken, og skriv for all del en handleliste. Du må holde deg til handlelisten også da :)

3. Porsjoner. Lag retter som egner seg til frysing og lag store porsjoner. Da bruker du alle råvarene du har kjøpt inn og har en rask middag. Er du sliten og ikke helt lysten på å lage mat en dag tar du bare opp en porsjon og varmer den opp.

4. Rester! Bruk restene og vær litt kreativ. Alt for mange av oss kaster utrolig mye mat som fortsatt kan brukes. (Jeg er en av dem dessverre, men skal skjerpe meg)

5. Test billigprodukter. I noen tilfeller kan billigproduktene være like gode som orginalene. Prøv deg frem!

6. Tilbud. Det kan noen ganger lønne seg å lese gjennom reklamene man får i posten. Man kan noen ganger gjøre et kupp, og er det varer som kan fryses så gjør du det og kjøper masse.

7. Velg grønt og billig. Vær klar over prisforskjellene på frukt og grønt og velg det som er rimeligst. (Kjøp selvfølgelig bare de varene du liker, men vær åpen for å prøve noe nytt også9

8. Bruk krydder. Urter og krydder kan gjøre et kjedelig måltid så mye freshere. Prøv deg frem!

9. Invester i en stavmikser eller kjøkkenmaskin. Eventuelt kan du ønske deg en til bursdag eller til jul :) Du slipper å finhakke grønnsakene i en evighet og sparer masse tid.

10. Ha det gøy når du lager mat. Det er gøy å eksprimentere på kjøkkenet, og dersom du prøver å ha en litt mer positiv innstilling til det blir det mer gøy å holde på.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits