DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Hjemmelaget skjønnhetspleie :)

Hei fine :)

 

Her kommer noen oppskrifter på billig og sunn hudpleie som du enkelt kan lage selv :)

 

Skrubb til kroppen:

150 ml finkvernede kaffebønner

50 ml brunt sukker

Sesamolje

Slik gjør du:

Miks ingrediensene med nok olje til å lage en tykk, men myk paste som tillater en enkelt påføring. Fukt huden i dusjen og skru deretter av vannet. Masser inn kroppen med blandingen ved å begynne på føttene og masser oppover i faste, sirkulære bevegelser. Skyll godt. Påfør deretter et tynt lag med honning på hele kroppen. Skyll av etter fem minutter og påfør din beste body lotion. 

Jordbærpeeling til hender og føtter

8-10 jordbær

2 spisesjeer aprikosolje eller olivenolje

1 ts grovt salt

Slik gjør du:

Mos jordbærene, og bland dem med olje og salt. Smør inn hendene og føttene dine og masser blandingen godt inn i huden. Skyll godt av og tørk. Ta gjerne et fotbad først. Da vil du få enda bedre effekt. 

 

 

Enzym maske

1 kopp havregryn

1 kopp varmt vann

1 papaya, skrelt og uten frø

1 eple, med skal og uten kjerne

1/2 grapefrukt, skrelt uten steiner

2 skiver ananas uten skall

1/2 avokado uten skall

1/2 Sitron uten skall og stener

Slik gjør du:

Rør inn havregryn i det varme vannet og la stå i 15 minutter. Bland alle de andre ingrediensene (ikke havregrynsblandingen) i en mikser. Kjøres i ca. 45 minutter på lav hastighet. Tilsett deretter havregrynsblandingen og rør i 20-30 sekunder ved medium hastighet. Når alt er godt sammenblandet, smøres blandingen over ansiktet. La virke i 20-30 minutter og fjern med et godt rensevann for sensitiv hud. Rester kan oppbevares i kjøleskap i maks to dager. 

Agurk- og avokadomaske

Agurkskiver

Avokado

Honning

Slik gjør du:

Bland sammen innmaten i avokadoen og honningen. Smør på et tynt lag i hele ansiktet, og la det virke i ca 5-10 minutter. Tørk masken av med agurkskivene. Eventuelle rester kan du skylle av med lunkent vann.

 

Sitronmaske mot fet hud

1 egg

1/2 sitron

Slik gjør du:

Bruk eggehviten av ett egg og pisk det til det blir hvitt og fast. Bland inn 5-10 dråper med sitronsaft, rett fra en skåret sitron. Påfør blandingen på ansiktet og la virke i cirka et kvarter. Skyll av med vann.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits