DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Et forfriskende tips :)

Hei på dere vakre mennesker :)

 

Håper dere koser dere masse og at dere har deilige late dager i sola som meg :) Nå er kanskje ikke dagene mine superdeilige for det er virkelig tungt å være høygravid! Folk er veldig "flinke" til å fortelle om hvor grusom fødsel de hadde eller hvor slitsomt det er med små barn, men ikke fullt så mange snakker om hvor slitsomt det er å være høygravid (Alle har det sikkert ikke like tungt, men kan ikke tenke meg at mange koste seg på sluten heller) :)

 

Uansett så er det ikke så mye annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet for hun kommer vel snart :)

Deler et lite tips med dere som smaker deilig nå i varmen, nemlig hjemmelaget lemonade:

 

Limonade er noe de har begynt å selge i butikkene nå, og utifra hva jeg kan lese på etikken så er det bare vann, masse sukker og sitroner (+ litt e-stoffer så klart). Aldri smakt dette selv, men liker min egen versjon veldig godt :) 

3 liter vann kokes med 1 dl sukrin (Bedre for helsa enn sukker, og sukrin smaker ikke like kunstig som f.eks stevia gjør).

Saften fra 3 sitroner og 2 lime presset i juicepresse uten skall (Man kan selvfølgelig klemme ut juicen på andre måter også, men har du en god juicepresse er dette det absolutt enkleste). Jeg har en supergod juicepresse fra Angel Juicer. Denne er dyr som fy, men vi bruker den ofte og er veldig fornøyd med den, så ser på det som en investering i god helse :) Kan kjøpes på: http://angel-norway.com/ Jeg har varianten som heter Angel 7500 luxury :)Ha en super dag videre :)

2 kommentarer

outofoffice

22.07.2013 kl.14:39

Hørtes forfriskende og godt ut! Kan ellers fortelle at jeg hadde to helt fine fødsler, men at dagene rett etterpå var litt slitsomme. Det kan fortsatt være slitsomt, haha, og nå er de 10 og 12...

FruTaraldsen

23.07.2013 kl.12:44

outofoffice: Det tror jeg på :) Hormonene koker vel litt når de er 10 og 12 år kan jeg tenke meg :)

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits