DYREVERN HUDPLEIE MAT SMINKE TIPS

Dr. Hauschka fresh deodorant - omtale

Hei i sola fine :)

 

Denne frøkna bruker dagen på å brune den digre kroppen :) Ikke så mye annet å gjøre når man er høygravid og har bekkenløsning :/ Er så glad jeg er høygravid nå som det er sommer og fint vær selv om jeg er sliten og lei så ville det definitivt ha vært mer slitsomt om det var vinter. Jeg orker så vidt å kle på meg så jeg går for sommerbaby neste gang også :)

Kjøpte for en uke siden denne deodoranten fra Dr. Hauschka på helsekosten da den jeg pleier å bruke fra Clarins var tom. Tenkte jeg ville gå for en helsekostdeodorant denne gangen selv om jeg tidligere ikke har lykkes i å finne gode deodoranter der tidligere (Har prøvd helsedeodoranten, en fra Sante og en fra Jason, alle var helt grusomme på hver sin måte).

Lukten av selve deodoranten på flasken er ikke så ille, men ikke direkte deilig heller. Minner meg bittelitt om mormors apotekdeodoranter som hun brukte da jeg var liten. Ved påføring er ikke lukten så aller verst, men etter et par timers bruk (Selv i moderat aktivitet) lukter jeg svette!! Jeg lukter 100 ganger bedre om jeg ikke bruker noenting så dette var et totalt bomkjøp for min del! Har prøvd den flere ganger og selv om man sitter helt i ro i mange timer utvikler lukten seg til svettelukt veldig raskt (Ikke helt vanlig svettelukt riktignok, men det lukter vondt). Mannen min påstod han ikke merket noe, men jeg luktet meg tross alt under armen selv og kjente at slik skal det slettes ikke lukte! Denne har nå gått i søpla og ny deo fra Clarins er kjøpt inn:) 

Pris: 149 kroner på Life

Terningkast: 1

 

Kjøpte også BB cream fra The Body Shop i går som jeg skal få testet. Har ennå ikke testet ut BB cream så nå var det på tide:)Ha en deilig søndag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FruTaraldsen

FruTaraldsen

28, Ullensaker

Linda Kristine Taraldsen, 28 år, gift, sykepleier og driver min egen skjønnhet og helseklinikk sammen med Ine Møller Anwar(TM klinikken, avdeling på Jessheim og i Fredrikstad). Ble mamma til Victoria i august 2013. Har hus, hund og stasjonsvogn, men er ikke helt A4 allikevel :) Er engasjert i dyrevern og vegetarisme. Bloggen dreier seg i hovedsak om hverdagslivet, produktomtaler, mammalivet, sminke, hudpleie, dyrevern og matoppskrifter. Ta gjerne kontakt på lipe27@hotmail.com. Instagram: lindakristinetaraldsen

Kategorier

Arkiv

Design av

hits